"Ég a ház" a Fradi ellenfelénél: kirúghatják az edzőt - videó

Frissítés: meg is történt az edzőcsere.

Forrás:

Mallorca–Espanyol 2–0 (Budimir 37., Salva Sevilla 73.)

Az Espanyol vasárnap is kikapott a spanyol bajnokságban. David Gallego együttese ezúttal a Mallorca otthonában maradt alul, a házigazda 2-0-ra diadalmaskodott. A Mallorca Budimir góljával szerezte meg a vezetést a 37. percben, majd a végeredményt Salva Sevilla állította be a 73. minutumban. Érdekesség, hogy a második találatot szerző futballista 2015 augusztusa után tudott újra eredményes lenni a La Ligában. 

"Nyilván nem lehetek elégedett egy 2-0-s vereség után, de a teljesítményünk alapján többet érdemeltünk ezen a találkozón" - összegezte a látottakat Gallego. 

Az Espanyol pocsékul rajtolt a pontvadászatban, a gárda jelenleg a 19. helyen áll a táblázaton. Az együttes csupán egyszer diadalmaskodott, két döntetlenje mellett ötször vesztesen hagyta el a pályát. 

Spanyol lapértesülések szerint a vezetőségnél is kezd betelni a pohár, ami a vezetőedző állásába kerülhet. David Gallego a nyáron ült le az Espanyol kispadjára, de hamarosan meneszthetik a szakembert. Állítólag Pablo Machin lehet az utódja, aki korábban a Girona és a Sevilla alakulatát is irányította.

Az Espanyol a Fradival szerepel azonos csoportban az Európa-ligában. A nemzetközi porondon jobban megy a csapatnak, hiszen két forduló alatt négy pontot zsebelt be. 

FRISSÍTÉS: Este hivatalossá vált, hogy Pablo Machín lett az Espanyol új trénere. Részletek:

Kirúgták a Fradi ellenfelének edzőjét - megvan az utód is - NB1.hu

Legfrissebb híreink