Edzőváltás Újpesten: az ügyvezető igazgató kérései - videó

A szurkolóknak is üzent Berta Csaba.

Forrás: Újpest/Facebook

Új szelek fújnak az Újpestnél. Az nb1.hu-n is beszámoltunk arról, hogy Nebojsa Vignjevics távozott a lila-fehér alakulattól. A szakembertől Predrag Rogan veszi át a stafétát. A cseréről Berta Csaba ügyvezető igazgató az Újpest Médiának nyilatkozott.

"Az elmúlt két mérkőzés után, de főleg a Kisvárda meccset követően arra jutott a tulajdonos, hogy mindenképpen váltásra van szükség. Mindenki egyetértett abban, hogy a csapatnak új impulzusra van szüksége. Különösen mentálisan, hiszen azt látjuk, hogy fejben nincs minden rendben" - fogalmazott Berta.

A hotsport.rs című portál az egyik cikkében rávilágít arra, hogy a lila-fehérek 2022-ig szóló szerződést kötöttek Predrag Rogannal. Ezzel szemben Berta elmondta, jelenleg csak a szezon végéig tekintenek előre.

ROKADA U MAĐARSKOJ: Srbin nakon sedam godina u Ujpeštu dobio otkaz, Vignjevića menja drugi Srbin!

 

"Úgy egyeztünk meg Predraggal, hogy most a következő hét meccsben gondolkodunk. Arról beszéltünk vele, hogy rázza fel a csapatot, és leheljen életet a srácokba. Minél hamarabb maradjunk bent, ha ez megvan, akkor fogunk leülni vele a jövőről beszélni" - árulta el Berta Csaba.

A kiesés elől menekülő újpestiek a hétvégén a Honvédot látják vendégül. Berta Csaba kijelentette, nagyon fontos lenne a drukkerek buzdítása a fővárosi rangadón. 

"Borzasztóan nagy szükség lenne a szurkolók támogatására. Különösen most, amikor ilyen nehéz helyzetben vagyunk. Nagyon bízunk benne, hogy minél többen fognak kilátogatni a törvény adta kereteken belül" - zárta mondandóját Berta.

Körkép - Új edző az Újpest FC-nél

 

Ettől függetlenül még nem biztos, hogy a szurkolótábor is ott lesz a mérkőzésen. Hogy miért, az kattintás után kiderül:

Visszatérés: újpesti ultrák üzentek a belga tulajdonosnak - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink