Edzőváltás lehet a Herthánál - Dárdai visszatérhet?

Egyszer már csodát tett a csapattal.

Forrás: mlsz.hu

Nagyon nincs jó helyzetben jelenleg a Hertha BSC, jelenleg csak 2 pont választja el az osztályozó helytől a csapatot. 17 forduló után csupán 17 pontot gyűjtött a csapat; 4 győzelem, 5 döntetlen és 8 vereség van eddig a neve mellett a Bundesligában. Ezért nem is csoda, hogy a német sajtóban arról cikkeznek, hogy Bruno Labbadia vezetőedző napjai meg vannak számlálva a berliniek kispadján.

A sport1.de hosszas cikket közölt a Hertha helyzetéről, melyben Labbadia lehetséges utódjai is szóba kerültek, Ralf Ragnick és Domenico Tedesco mellett, Dárdai Pál neve is felmerült.

Dárdai egyszer már csodát tett a csapattal, 2015 februárjában vette át a 17. helyen álló Herthát, amit sikeresen benntartott az első osztályban, majd egy évvel később Európa-liga selejtezőt érő helyen végzett. A német portál úgy fogalmazott a cikkben, hogy ha nem is végleges, de ideiglenes megoldásként mindképpen jó ötlet lenne a magyar trénert leültetni a kispadra.

Dárdai jelenleg is a berlini csapatnál dolgozik, mint az U16-os csapat edzője és utánpótlás-koordinátor. Labbadia távozása mellett Michael Preetz klubmenedzser távozása is szóba került, aki anno Dárdait váltotta a Hertha kispadján.

Legfrissebb híreink