Edzőmeccsel zárta a hetet a Fradi

A zöld-fehérek NB II-es csapattal találkoztak.

Forrás: fradi.hu

Jól sikerült az FTC első bajnokija 2020-ban. A listavezető zöld-fehérek a Paksot győzték le 4-0-ra, és mivel a Fehérvár nem tudta két vállra fektetni a Honvédot, a Fradi előnye nőtt. Rebrov legénysége vasárnap az NB II-ben érdekelt Budaörssel csapott össze felkészülési mérkőzésen. Íme a zöld-fehérek beszámolója a találkozóról:

"Sergei Rebrov együttese szombaton magabiztos, 4-0-s sikert aratott a Paks felett az NB I 2020-as nyitányán. Azok, akik azon a meccsen nem léptek pályára (vagy csereként álltak be), vasárnap az NB II-es Budaörs ellen játszottak zártkapus felkészülési találkozót. Vezetőedzőnk kezdőcsapata a következő volt: Szécsi - Botka, Frimpong, Leandro, Heister - Skvarka, Vécsei - Varga, Lodico, Bőle - Sihnevich.

A játékvezető tökéletes döntése nélkül is lazán verte volna a Fradi a Paksot - videó - NB1.hu

NB I, 17. forduló FTC-Paks 4-0 (2-0) Groupama Aréna. Játékvezető: Iványi Zoltán FTC: Dibusz - Lovrencsics, Blazic, Otigba, Civic - Haratin, Sigér (Vécsei 77.) - Zubkov (Varga 70.), Isael, Tokmac (Lodico 70.) - Boli. Vezetőedző: Sergei Rebrov Paks: Rácz - Kulcsár, Lenzsér (Szélpál 83.), Gévay, Poór, Szabó - Balogh, Kecskés (Szakály 60.), Bertus - Böde, Könyves (Szendrei 73.).

Bő 20 perc elteltével született meg a mérkőzés első gólja, Gastón Lodico átadását Mikalai Sihnevich váltotta gólra (1-0). A találkozót eddig többnyire a mieink irányították, ám ezt követően Szécsi Gergőnek is volt több feladata, de bravúrokkal megakadályozta a budaörsi egyenlítést.

Vezetőedzőnk egyet cserélt a mérkőzés folyamán: Leandrót Szánthó Regő váltotta, fiatal támadónk leginkább a mérkőzés végén volt aktív, amikor kétszer is nagy helyzetbe került, először a kapufát találta el, másodszor pedig a kapusba lőtte a labdát.

A forduló nézőszámai: újra a Fradi meccse lendített az átlagon - NB1.hu

Szombaton a 17. fordulóval folytatódott a küzdelem az NB I-ben. A 2020-as esztendő első bajnokiját a Groupama Arénában rendezték, ahol a Paks vendégeskedett. A meccsnek külön pikantériát adott Böde Dániel személye, a korábbi Fradi-kedvenc immáron ellenfélként tért vissza a fővárosi zöld-fehérek otthonába.

A budaörsiek próbálkozását azonban ezelőtt még siker koronázta, mivel ki tudtak harcolni egy tizenegyest, amit Zsóri Dániel (a MOL Fehérvár csatára visszajátszott a Budaörshöz, hasonló konstrukcióban, mint ahogy a mieink a Soroksárban szerepelhetnek) értékesített (1-1).

Hamar jött azonban a válasz, Varga Roland átadása után ismét Sihnevich volt eredményes (2-1). A hátralévő időben újabb gól már nem esett, így 2-1-re nyertünk."

FTC-Budaörs 2-1
FTC:
Szécsi - Botka, Frimpong, Leandro, Heister - Skvarka, Vécsei - Varga, Lodico, Bőle - Sihnevich. Vezetőedző: Sergei Rebrov
Csereként beállt: Szánthó
Gól: Sihnevich (2), ill. Zsóry (11-esből)
 

Legfrissebb híreink