Edzője a magyar válogatott játékost dicsérte

Dánia – Kalmár Zsolt meccsről meccsre jobb

Forrás: Facebook

Noha együttese vasárnap 1-0-ra kikapott a bajnok FC Köbenhavn csapatától, a dán élvonal rájátszásának rangadóját követően sem volt csalódott Alexander Zorniger, a 2. helyezett Bröndby vezetőedzője. A szakember értékelésében külön dicsérte a kerethez 2017 januárjában csatlakozó magyar válogatott játékosát.

„Nem játszottunk alárendelt szerepet a bajnok otthonában, ezért a vereség ellenére sem vagyok csalódott. Több lehetőségünk is volt gólt szerezni, megizzasztottuk az ellenfelet, így büszke vagyok a csapatomra” – értékelt Zoringer, aki a 81 percet játszó magyar játékosát, a Győrrel korábban egy magyar bajnoki címet nyerő Kalmár Zsoltot méltatta.

Fantasztikus rekordot állított be Németországban Szalai - NB1.hu

Fantasztikus rekordot állított be Németországban Szalai

„Ő az, aki a labdával is tud bánni. Futni mindenki képes – egy négyéves kisfiú is tud szaladni, mint ahogy egy nyolcvanéves ember is, tehát nyilván egy huszonegy éves játékosnak sem lesz ezzel problémája. De ami Kalmár Zsolt képességeit illeti a labdával, azok egyre jobbak és jobbak, folyamatosan fejlődik, még az összecsapások közben is. Kell még neki egy kis idő, de megmutatta, mit tud, azt, amit vártunk tőle, amikor szerződtettük” – idézte az nso.hu a TV3-nak nyilatkozó szakvezetőt.

Legfrissebb híreink