Edzői értékelések a szerdai Magyar Kupa-mérkőzésről

Budapest – Doll szerint fantasztikusak a játékosai, Kondás amondó, magukat verték meg.

Forrás:

Összejön a Derbi, Fradi-Újpest döntő lesz a Magyar Kupában, miután a címvédő zöld-fehérek 3-0-ra verték meg a DVSC-t. A két szakvezető így értékelt a lefújás után.

 

 

Thomas Doll (FTC): - Nagyon boldogok vagyunk, hogy döntőbe jutottunk. Ráadásul igen szép párosítás lesz, hiszen derbit játszhatunk. Remélem, hogy meg tudjuk tölteni a stadiont, és mindenki szeretettel meghívok a fináléra. Megérdemelten jutottunk tovább, persze könnyítette a dolgunkat, hogy korán gól- és emberelőnybe kerültünk. Másként keményebb, kupameccs lett volna, így viszont sok terünk volt, sokat birtokolhattuk a labdát. A második gólt nem sikerült elég hamar meglőnünk, az 1-0 nagyon veszélyes állás volt, hiszen egyetlen jó debreceni pontrúgás után kiesésre állhatunk volna. Örülök, hogy visszataláltunk a stabil játékunkhoz. Hosszú szezon végéhez közeledünk, sok játékosunk küzd kisebb nehézségekkel. Mindezt figyelembe véve fantasztikus, amit a fiúk nyújtanak, hihetetlen akaraterővel küzdöttek a pályán!

 

 

Kondás Elemér (DVSC): - Saját magunkat vertük meg. A 18. percben így hazaadunk, ezzel kiállítatjuk a kapusunkat, és adunk a Ferencvárosnak több mint hetven perc előnyt. A piros lap büntetővel is járt, belőtték, utána nagyon nehézzé vált. A vége felé megpróbáltunk egy kicsit nyomást helyezni a hazai csapatra, de Gera Zoltán második találata szabadrúgásból eldöntötte a mérkőzést. Nem így terveztük természetesen, ilyen hibát nem lehet elkövetni egy ilyen találkozón.

Legfrissebb híreink