Ebben jobb a Kisvárda a Schalke 04-nél

Nagyon várják már a folytatást.

Forrás: Kisvárda

A Schalke 04 csapatánál már nyírják a füvet, ezzel is jelezve, hogy készen állnak a bajnokság folytatására. Kisvárdán is ugyanez a helyzet, ráadásul a hozzáértők szerint, újabb kiadású gépekkel dolgoznak a Várkerti Stadionban, amelyek a könnyebb súlyukkal tesznek kárt a stadion talajában.

Kisvárda: Jürgen Klopp is meglepődött - NB1.hu

 

Dolgoznak a gépek, azonban a bajnoki folytatás még nincs közel. A felfüggesztés viszont jót tett a Várkert valamennyi pályájának, megfelelő minőségű a gyep mindenhol. Folyamatosan dolgoznak a pályamunkások, megy a locsoló, zöld színben pompázik az összes pálya.  

Kisvárda: elkezdték az edzéseket, megdöbbent a sportigazgató - NB1.hu

 

Vakarcs Ferenc pályamester ezt mondta el a Kisvárda honlapjának:

„Februárban hatalmas igénybevételen esett át a stadion játéktere, hiszen a csapadékos hónapban négy meccset is itthon játszottunk. A sajnálatos események miatt halasztás lehetőséget adott, hogy kijavítsuk a gyepszőnyegben meglévő hibákat, felülvetettük a kapu előtti területeket, és bár ott még nem érte magát utol a fű, de a játéktér többi része hibátlan. Ugyanúgy gondozzuk, mintha bajnoki időszak lenne, locsoljuk, és kétnaponta nyírjuk. Azt is mondanám, hogy már igényli a terhelést, hiszen ez az az időszak, amikor a fű gyorsan vegetál, a gyökere megerősödik, és szinte nem is tud kifordulni a helyéről. Rendbe hoztuk a vár oldalában található korábbi centerpályánkat is, amely az utóbbi években nagy igénybevételnek volt kitéve. És már-már játékra kész állapotban van a legújabban kialakított pályán, amely a műfüves játéktér mögött, a korábbi fesztiválterületen létesült.”

Legfrissebb híreink