Ebben a sztárcsapatban köthet ki a magyar válogatott focista

Mesélt a karanténról is.

Forrás: mlsz.hu

Korhut Mihály, a DVSC korábbi szélsője jelenleg Szalonikiben várja, hogy folytatódjon a bajnokság. A többszörös magyar válogatott labdarúgó, aki háromszor nyert bajnokságot és Magyar Kupát a Debrecennel, valamint egyszer az izraeli bajnokságot is megnyerte a Hapoel Béer-Seva tagjaként, a görög Arisz játékosa.

Jelenleg görögországi otthonában tartózkodik feleségével, így nyilatkozott a haon.hu-nak az ottani helyzetről:

,,Szalonikiben maradtunk, nem tudtunk hazamenni. Hetek óta mi is karanténban vagyunk, maradnunk kellett, mert a jelenlegi helyzetben kiszámíthatatlan, mikor tudnánk visszajönni. Egyelőre úgy néz ki, hogy április végéig minimum marad ez az állapot Görögországban. Ahogy értesültem róla, otthon még nincs minden bezárva, például a szépészeti szolgáltatások működnek, de itt már nem így van.

 

Nálunk csak úgy lehet kimenni, ha igazolni tudod, hová mész, és azt, hogy ki vagy. Az a tapasztalatom, hogy az emberek betartják a korlátozásokat."

 

Az Arisz focistái is egyéni edzésterv alapján készülnek, Korhut emellett a feleségének is besegít a konyhában:

,,Futni azért itt is el lehet menni, de családtagon kívül mással együtt nem. Közelünkben van egy erdő szerencsére, ahová ki tudok menni mozogni.  Most, hogy itthon vagyok, segítek főzni a kedvesemnek. Kisebb-nagyobb sikerrel… Van egy kutyánk is, őt szoktam levinni sétálni, ez még meg van engedve. Olvasunk és filmeket nézünk emellett, igyekszünk tartalmasan kihasználni az időnket."

Helyi sajtóhírek szerint kinézte magának a 31 éves hátvédje a Panathinaikosz, az argentin Emanuel Insúa helyére. Az üggyel kapcsolatban ezt mondta el Korhut:

,,Annyit tudok csak erről, hogy a szerződése lejár a nyáron a srácnak. Állítólag keresik a helyére a megfelelő embert, de sem engem, sem a menedzseremet nem kereste meg senki ebben az ügyben, úgyhogy nem tudok nyilatkozni erről."

Legfrissebb híreink