Eb2020: történelmi torna következik

Az M4 Sport csatornaigazgatója nyilatkozott.

Forrás: mlsz.hu

Az M4 Sport csatornaigazgatója szerint olyan lesz a pénteken kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság közvetítése, amilyet Magyarország még nem látott - írta meg az MTI.

Székely Dávid csütörtökön az M1 aktuális csatornán az M4 Sport új stúdiójáról is beszélt. A csatornaigazgató kiemelte, az új stúdió szinte határtalan vizuális szabadságot ad a szerkesztőknek és a műsorvezetőknek, ugyanakkor fontos, hogy csak a valóban lényeges és érdekes információkat osszák meg a nézőkkel.

Székely Dávid elmondta, az Európa-bajnoki hírfolyam minden reggel 7 órakor, a Foci Eb röviden című műsorral kezdődik, itt 10-12 percben mutatják meg az előző napi mérkőzések legfontosabb pillanatait. Ezt követően 10 órától következik a Góóól! című háttérműsor, ahol szakértők segítségével elemzik a történéseket és a soron következő összecsapásokat.

A 15 órakor kezdődő napi első mérkőzések előtt 14.15 órakor indul a felvezetés, este pedig az utolsó találkozót követően a Góóól! 2 című műsorban egyórás összefoglaló kerül adásba.

Legfrissebb híreink