Eb2020: pokoli hangulatot ígér a magyaroknak a Barca klasszisa

Elégedetlen a helyzetével.

Forrás:

A magyar válogatottra nagyon nehéz mérkőzés vár az Eb-selejtezőben, hiszen Marco Rossi együttese a tavalyi vb-n ezüstérmet szerző Horvátország otthonában vizitál. Valószínűleg a horvátokat fűti a visszavágás vágya is, hiszen a budapesti "odavágót" a mieink 2-1-re nyerték meg. A csütörtök esti meccset Splitben rendezik meg, ahol nem gyakran lép pályára Horvátország, legutóbb 2015-ben történt meg ez. 

Ivan Rakitic szerint biztosan parádés hangulat lesz a stadionban, hiszen a drukkerek elkapkodták a jegyeket. A Barcelona játékosa hozzátette, valami egészen rendkívüli atmoszféra vár rájuk.

 

Rakitic nem a legjobb hangulatban csatlakozott a nemzeti együtteshez, ugyanis a Barcelonában alig kap lehetőséget. Ezzel kapcsolatban elmondta, rendet kellett tennie a fejében. Az esetleges klubváltással kapcsolatban elmondta, a legjobb az lenne, ha a katalán együttesben futballozhatna, ám ha erre nincs esély, akkor le kell ülni a vezetőkkel. 

 

A középpályást csupán egy hajszál választotta el attól, hogy a Juventushoz igazoljon. Állítólag Cristiano Ronaldo is támogatta az érkezését, de a Barca elöljárói akkora pénzt kértek érte, amit a torinóiak nem adtak meg. 

Rakitic valószínűleg a mellőzöttség miatt kettőzött erővel hajt majd a magyarok ellen.

Legfrissebb híreink