Eb2020: nagy bajban a szlovák és a walesi kapitány

Mindkét mester törheti a fejét.

Forrás:

A Horvátország-Magyarország mérkőzés mellett Szlovákia-Wales összecsapást is rendeznek az E-csoportban. A trnavai meccs előtt mindkét szövetségi kapitánynak akadnak gondjai. A szlovákoknál Denis Vavro hiánya okozhat fejtörést a szövetségi kapitánynak. A 23 éves védő remek párost alkot Milan Skriniarral, de eltiltás miatt ezúttal meg kell bontani a jól működő duót.

 

"Igazából a mester fogja eldönteni, hogy kit állít a kezdőcsapatba. Az a legfontosabb, hogy tökéletes állapotban várjuk a meccset, és segítsünk a csapattársunknak" - nyilatkozta Skriniar.

 

Ryan Giggs sincs irigylésre méltó helyzetben. A walesi kapitány nem biztos, hogy bevetheti Aaron Ramseyt, aki az Inter-Juventus rangadón a bemelegítés során fájlalta a combját. Érdekesség, hogy Ramsey legutóbb tavaly novemberben húzhatta magára a nemzeti együttes szerelését. Tom Lawrence sincs tökéletes állapotban, ő kihagyta a hétfői edzést. A védelem sem lesz teljes, mivel Chris Mepham is maródi. 

 

"Két nagyon fontos meccset játszunk ezen a héten, és még négy mérkőzés van hátra a selejtező végéig. Talán a start előtt többen azt gondolták, hogy tizenöt pont is elég lehet a kvalifikációhoz. Szeretném, ha a végjátékban a saját kezünkben lenne a sorsunk" - fogalmazott Ryan Giggs. 

 

Eddig négyszer csapott össze Wales Szlovákiával, de a két csapat még nem játszott egymással döntetlent.
 

Legfrissebb híreink