Eb2020: megszavazták a DAC szurkolói a tavasz legjobbját

Hivatalos bejelentés.

Forrás: dac1904.sk

ÍME, A DAC HIVATALOS BEJELENTÉSE:

,,Szurkolóink szavazata alapján a venezuelai támadó lett az elmúlt tavasz legjobb DAC-játékosa! A második helyen Kalmár Zsolt, a harmadikon Schäfer András végzett.

Kalmár Zsolt és Martin Jedlička két és fél éves uralkodását Eric Ramirez törte meg. A venezuelai csatár megnyerte a klubunk által rendezett ankétot, amelyen a tavaszi idény legjobb játékosát kerestük. Ramirez nagyszerű félszezont produkált, 13 bajnoki mérkőzésen 9 gólt lőtt, valamint új klubrekordot is felállított, miután sorozatban hat ligameccsen talált be legalább egyszer. Főleg ennek tudható be, hogy – első ízben – leelőzte az összes csapattársát.

Ramirez a beérkező szurkolói szavaztok közel 26 százalékát gyűjtötte be, és több mint 3 százalékkel utasította maga mögé az őszi nyertes Kalmár Zsoltot. A bronzérmes pozíciót Schäfer András szerezte meg, szintén először. Hármójukra érkezett a szavaztok több mint 62 százaléka.

A szavazás honlapunkon zajlott 2021. június 2. és 9. között. A szurkolók abból a 23 játékosból választhattak, akik színeinkben legalább egyszer pályára léptek a Fortuna Liga 2020/21-es idényének tavaszi mérkőzésein."

Legfrissebb híreink