Eb-selejtező: nem tévedtek a magyar futsalosok - reakció

Mire lesz szükség a kulcsmeccsen?

Forrás: mlsz.hu

Ahogy korábban már jeleztük, a magyar futsalválogatott nem tudott meglepetést okozni Kazahsztán ellen. Az esélyesebb ellenfél 6-1-es győzelmet aratott a Sterbinszky Amália Sportcsarnokban. A mieink egyetlen gólját Dróth Zoltán szerezte. 

Eb-selejtező: 10 perc alatt eldőlt a magyar futsalosok meccse - NB1.hu

 

A vereség ellenére is van esély az Eb-kvalifikációra, a magyarokra jövő héten Fehéroroszországban vár sorsdöntő mérkőzés. 

Turzó József az mlsz.hu-nak elmondta, ugyan most is volt tartása a csapatának, de ez kevésnek bizonyult.

"Tudtuk, hogy ha hibázunk, a kazah válogatott kíméletlenül kihasználja ezt, és nem is tévedtünk, a vendégek góljai előtt ugyanis komoly hibákat vétettünk. Csalódott vagyok az eredmény miatt, de a hozzáállásra nem lehet panasz, a játékosok igyekeztek betartani a megbeszélteket, ám ezúttal kevésnek bizonyult, hogy volt tartása a csapatnak. Ellenfelünk világklasszisokkal érkezett, akik támadásban extra teljesítményre képések, és ezt most be is bizonyították ellenünk.

 

Mielőbb túl kell lépnünk ezen a meccsen, és kizárólag már a jövő heti, fehéroroszok elleni találkozóra kell fókuszálnunk. Továbbra is elérhetjük a kitűzött célunkat, ehhez a legjobb tudásunk szerint kell teljesítenünk a csoport zárómérkőzésén" - nyilatkozta a szövetségi kapitány.
 

A csoport állása: 1. Kazahsztán 12 pont/4 mérkőzés, 2. Magyarország 6/5, 3. Fehéroroszország 6/5, 4. Izrael 3/4

Legfrissebb híreink