Eb-selejtező: a továbbjutás ellenére kritikus volt a magyar edző - reakció

Több dolgon kell javítani.

Forrás: mlsz.hu


Kedd este jeleztük, hogy az U19-es magyar válogatott kikapott Írországtól, de az 1-0-s vereség ellenére is az elitkörben folytathatják a mieink:

Annak ellenére, hogy az Eb-selejtező első kanyarját sikerrel vették a mieink, Szélesi Zoltán több kritikát is megfogalmazott az értékelésében:

"Ahogy arra előzetesen is számítottunk, egy nagyon kemény, párharcokkal, fizikális mérkőzést vívtunk egy erős ellenféllel szemben. Természetesen örülünk a továbbjutásnak, hiszen mindezt csapatként hajtottuk végre. Az egyéni hibákon azonban javítanunk kell, mivel mind a tizenegyest, mind a gólt megelőzően egyéni hibát vétettünk védekezésben. A helyzetkihasználással sem lehetünk elégedettek, ennél sokkal jobb arányban kell értékesítenünk helyzeteinket a későbbiekben. Dolgozni fogunk azért, hogy kiküszöböljük ezeket a hibákat, de elsősorban a játékosoknak kell megérteniük, hogy a nemzetközi futballban csakis százszázalékos pontossággal és odaadással lehet sikereket elérni" - mondta a szövetségi edző az mlsz.hu-nak.

U19-ES EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ, 4. CSOPORT
3. FORDULÓ
MAGYARORSZÁG–ÍRORSZÁG 0–1 (0–1)
Bangor, Nantporth Stadion. Vezette: 
Chivulete (román)
MAGYARORSZÁG: Pécsi – Bodnár (Farkas, 62.), Babós, Dragóner, Kovács – Berki (Szűcs, a szünetben), Kocsis, Tuboly – Lisztes (Jurek, a szünetben), Gruber (Nagy Zsombor, 73.), Kállai (Bakti, 79.). Szövetségi edző: Szélesi Zoltán
Gólszerző: Lonergan (27.)
Kiállítva: Dragóner (68.)

A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
1. Írország    3 3 – – 9–0 9 9p
2. MAGYARORSZÁG  3 1 1 1 8–1 7 4p
3. Wales    3 1 1 1    9–4 5 4p
4. Gibraltár    3 – – 3 2–23 –21 0p

Legfrissebb híreink