Dzsudzsákék továbbjutása a kényelmes helyzetben lévő angolok kezében?

Franciaország – Az oroszok sora idő előtt eldőlhet a randalírozó huligánjaik miatt.

Forrás:

Ahogy azt korábban jeleztük, már hétfő este továbbjuthat a magyar válogatott az Eb-csoportjából. Ehhez csak „annyi kell”, hogy legyőzze az angol válogatott az előző körben győzni tudó szlovákokat. Nézzük mi a helyzet a B-csoportban!

 

A négy ponttal éllovas angoloknak akár a vereség is beleférhet a hárompontos Szlovákia ellen St. Étienne-ben. Roy Hodgson tanítványai fél lábbal már a nyolcaddöntőben érezhetik magukat, mivel egy sor szerencsétlen eredménynek kellene születnie ahhoz, hogy legalább a legjobb harmadikok között ne léphessenek tovább.

 

A kvartett másik meccsén a szintén hárompontos walesiek találkoznak az egypontos oroszokkal Toulouse-ban. A meccs és a csoport kimenetele szempontjából érdekes, hogy a walesiek az első és akár az utolsó helyen is végezhetnek. A 2018-as vb-nek otthont adó oroszok csak győzelemmel léphetnek tovább, de ettől függetlenül is lesz izgulnivalójuk a zárókörben. Az UEFA ugyanis kedden a szurkolók rendbontásai miatt felfüggesztett kizárással sújtotta a szbornaját, azaz ha az orosz huligánok Toulouse-ban is randalíroznak, akkor a meccs eredményétől függetlenül idő előtt véget érhet az Eb a csapat számára.

Legfrissebb híreink