Dzsudzsák visszatért: bajnokcsapatok!

A Bozsik Arénáról is véleményt mondott.

Forrás: dvsc.hu

Mint arról beszámoltunk, az NB I 1. fordulójának szombat esti mérkőzésén a DVSC 4-1-re verte a Bozsik Arénában a Honvédot.

Visszatérés az NB I-be: Dzsudzsák és a DVSC is letette a névjegyét - NB1.hu

 

A találkozó egyik legjobbja a debreceniek csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs volt, aki 4999 napot, 14 évet követően lépett pályára ismét a magyar élvonalban, és gólt is szerzett. A lefújást követően ő értékelt az M4 Sportnak.

„Uhh, 14 év után... Az első félidőben abszolút megilletődött Debrecen benyomását keltettük, csak egy-egy pontrúgásból voltunk veszélyesek. A félidőben aztán váltottunk, mind játékban, mind iramban, mind hozzáállásban, és már az történt ezután, amit egész végig terveztünk.Nagyon büszke vagyok a csapatra, köszönjük szépen a szurkolóknak, hogy ennyien elkísértek. Ennél szebb visszatérésről nem is álmodhattam volna. Nem akarjuk azt mondani, hogy azonnal ide a bajnoki aranyérmet. Szépen csendben, alázatosan tesszük a dolgunkat, nagyon sokat kell még dolgoznunk és fejlődnünk, például mentalitásban is, hiszen az első 45 perc nem volt olyan, amilyennek kellett volna. Nincs veszíteni valónk, legyen az bárhol, mindig győzelemre szeretnénk játszani, hisz csak úgy éri meg valami, hogyha azt teljesen csináljuk. Teljesen másak a körülmények, mint anno az NB I-ben, most egy nagyon fantasztikus stadionban játszhattunk. A csapat is teljesen más, mint akkor volt, az egy bajnokcsapat volt, ez a mostani is az, hiszen megnyertük az NB II-t. Örülök, hogy amit elkezdtünk és megbeszéltük, megvalósítottuk. Szerintem nem sokan várták tőlünk, hogy hátrányból fordítva négy gólt szerzünk. Ilyen visszatérésről álmodik az ember.”

Huszti Dzsudzsákot méltatta, Horváth Ferenc kiakadt a VAR miatt, Stöger duplán csalódott - NB1.hu

 

A DVSC a következő fordulóban, augusztus 8-án az Újpestet fogadja.

Legfrissebb híreink