Dzsudzsák Szoboszlait és Szalai Attilát is megelőzte

A Loki is előkelő helyen áll.

Forrás: dvsc.hu

A DVSC közleménye:

"Friss, a közösségi médiát érintő helyzetképet készített a Sportsmarketing. Az ország legértékesebb sportolóit bemutató listák összeállításánál és a marketing díjak odaítélésénél jellemzően figyelembe szokták venni a sportolók, sportszervezetek közösségi média jelenlétét, aktivitását, viszont a részletek ritkán kerülnek bemutatásra. Hazai viszonylatban nem nagyon találkozhatunk még a sportolók, sportszervezetek követői bázisát alapul vevő rangsorokkal sem. Ezért elindult ez az új kezdeményezés, félévente összeállítják a legtöbb Facebook, illetve Instagram követővel rendelkező sportolók és sportszervezek TOP 10-es listáit.

Noha a posztolás gyakoriságát, a bejegyzések tartalmát és az interaktivitást nem vizsgálták, pusztán a követők számát nézték, a grafikonok jó kiindulási alapot adnak a további elemzésekhez és egyfajta értékmérőként is szolgálnak. Hosszabb távon pedig a nagy sportesemények hatásának vizsgálatára és trendek elemzésére is alkalmas lehet.

A Facebook-ot illetően az úszó Hosszú Katinka a listavezető, Dzsudzsák Balázst, a DVSC csapatkapitányát a 10. helyre sorolják, noha ezen a felületen már hosszú ideje nem aktív.

(null)

(null)

Más a helyzet az Instagrammal. Itt a Loki klasszisa toronymagasan vezet az összes magyar élsportolót figyelembe véve.

(null)

(null)

A sportszervezetek esetében Facebookot vizsgálva a DVSC nem szerepel a Top 10-ben, ám igen közel van hozzá, hiszen a 10. Magyar Tenisz Szövetség 69 ezre alig több, mint a Loki labdarúgócsapatának csaknem 67 ezer követője. Figyelemre méltó az is, hogy a lista fele nem klub, hanem sportági szakszövetség, így az egyesületek között a DVSC biztosan az élmezőnyben van országosan is.

(null)

(null)

Olyannyira, hogy az Instagramot tekintve klubunk mindent egybevetve is befér Magyarország legértékesebbjei közé, ami mindenképp komoly értéket tükröz."

(null)

(null)


 

Legfrissebb híreink