Dzsudzsák nélkül, új edzőkkel folytatódhat az NB I-es bajnokság

De csak a szünet után.

Forrás: DVSC

Az újabb, a magyar válogatott vb-selejtezői miatti szünetre helyreállt a világ rendje az NB I-es bajnokságban, mármint abból a szempontból, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan már az FTC nevével kezdődik a tabella. Az viszont egyáltalán nem megszokott, hogy az Újpestével fejeződik be...

A következő forduló a hullámvölgyben lévő MTK és a dobogóért küzdő Puskás Akadémia egymás elleni mérkőzésével nyit majd.

Másnap az első győzelmét a már említett Újpest ellen megszerző Gyirmót a támadófoci zászlóshajójának számító Paksot fogadja, majd jön a sportbarátok rangadója az Üllői úton, amikor az FTC a Zalaegerszeget látja vendégül. A Ferencváros és a ZTE szurkolói nagyon jóban vannak egymással, kérdés, ki irányítja majd a kék-fehéreket, mert ugye bőven benne van a pakliban, hogy az egerszegi közönségkedvencet, Waltner Róbertet Aczél Zoltán váltja a kispadon, aki a Kozármislennyel remekel a harmadosztályban. A szombat a Vidi és a Kispest rangadójával zárul, ahol a tét már a dobogó, mivel a vendégek ihletett formába lendültek, legutóbb az eddigi listavezető Kisvárdát győzték le.

A vasárnapi játéknap nyitányaként a várdaiak az Újpestet fogadják, kissé meglepő lenne, ha továbbra is Michael Oenning irányítaná a lila-fehéreket (szokásával ellentétben Tomiszláv Szivics, aki korábban a Paks trénere volt, titokban ott volt az Újpest-Gyirmóton...), a forduló a Kövesd és a Loki összecsapásával zárul, Dzsudzsák Balázs eltiltás miatt nem játszhat majd, Pintér Attila csapatának meg újra győznie kellene.

9. FORDULÓ
Október 15., péntek

20.00: MTK Budapest–Puskás Akadémia (Tv: M4 Sport)
Október 16., szombat
14.45: Gyirmót FC Győr–Paksi FC (Tv: M4 Sport)
17.00: Ferencváros–Zalaegerszegi TE FC (Tv: M4 Sport)
19.30: Mol Fehérvár FC–Budapest Honvéd (Tv: M4 Sport)
Október 17., vasárnap
14.30: Kisvárda–Újpest FC (Tv: M4 Sport)
17.00: Mezőkövesd–Debreceni VSC (Tv: M4 Sport)

Tabella a linkre kattintva érhető el

FRISSÍTÉS:

12.00:

17.06: edzőváltás az MTK-nál - részletek a linkre kattintva érhetőek el.

17.48: edzőváltás a Mezőkövesdnél - részletek a linkre kattintva érhetőek el.

Legfrissebb híreink