Dzsudzsák és Nikolics csapattársak lesznek?

Budapest – A Legia támadója az EL-be kerülhet a BL főtábla helyett.

Forrás: MTI

A Nemzeti Sport értesülése szerint Nikolics Nemanja a görög Olympiakosz Pireusz játékosa is lehet a nyáron, így könnyen lehet, hogy Dzsudzsák Balázzsal csapattársak lesznek.

 

Mint ismert az Olympiakosz élénken érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt, azonban a vételáráról még nem sikerült megegyeznie a Bursasporral.

 

A Legia nem zárkózik el Nikolics eladásától, legutóbb a Porto ajánlatától volt hangos a magyar sajtó. Filipovics Vladan, a támadó menedzsere a Nemzeti Sportnak arról beszélt a napokban: egy konkrét ajánlat futott be eddig, de reményeik szerint lesz még jobb is.

 

Ami a BL-selejtező playoffkörébe jutást illeti: szerda este a Legia a szlovák Trencín elleni hazai 0-0-val harcolta ki a sikert, amelyet az odavágón éppen Nikolics góljával alapozott meg (1-0).

 

„Nagyon nehéz meccs volt, főleg a ránk nehezedő hatalmas lelki teher miatt. De ezzel a továbbjutással biztossá vált, hogy legalább az Európa-liga csoportkörében ott leszünk, ami a klub, a szurkolók és a játékosok számára rendkívül örömteli. Nagyon-nagyon jó érzés, hogy már csak egy lépés választ el bennünket a Bajnokok Ligája csoportkörétől. Mindent megteszünk a ránk váró száznyolcvan percben, hogy a Legia húsz év után újra ott lehessen a Bajnokok Ligája főtábláján. Csodálatos lenne, ha sikerülne!” – fogalmazott Nikolics a mérkőzés lefújása után.

 

Az Olympiakosz a Legiával ellentétben már nincs versenyben a BL-főtáblára kerülésért, ugyanis az izraeli bajnok Hapoel Beer-Sevával szemben vérzett el a héten.

 

Legfrissebb híreink