Dzsudzsák és a Fradi

Az FTC ügyvezető alelnöke nyilatkozott.

Forrás: mlsz.hu

A Sport1TV az alábbi jegyzetet küldte a honlapunknak:

 

25 éves a Green Monsters és én ott voltam az első meccsükön - VISSZAEMLÉKEZÉS - NB1.hu

 

 

Ágai Kis András a Sport TV Heti helyzet című műsorában az FTC ügyvezető alelnökét, Nyíri Zoltánt kérdezte arról, hogy Dzsudzsák Balázs jelenleg a Ferencvárossal edz-e. „A gyors válasz: Nem. És mielőtt jön a második kérdés, nem, nem tárgyaltunk vele, nem téma a Ferencvárosnál. Bár nekem személyesen nagyon jó a viszonyom vele, és bár a sajtó néha negatív hullámokat gerjeszt vele kapcsolatban, én mindig elmondom, hogy Balázs egy rendkívül rendes gyerek, én nagyon kedvelem, nagyon jó barátom, és nagyon jó embernek tartom egyébként, de nem tárgyalunk vele” – válaszolta a kérdésre Nyíri Zoltán.

 

FTC: Dibusz, Gróf, Bogdán - a belga ajánlat dönthet - NB1.hu

 

 

A magyar válogatott játékosa május hatodika óta tartózkodik Magyarországon, szabadságát tölti; nyáron lejár a szerződése jelenlegi klubjánál, az al-Alainnál, de a kontraktus kétéves opciót tartalmaz. Korábban előfordult olyan, hogy a szélső a Ferencvárossal készült, mikor Magyarországon volt.

 

Spirovski: voltak megkereséseim Magyarországról - EXKLUZÍV INTERJÚ - NB1.hu

 

 

A teljes műsor itt tekinthető meg:

 

Hivatalos: az FTC reakciója Dzsudzsák szerződtetéséről

A Heti helyzet webes verziójában Nyíri Zoltán, az FTC ügyvezető alelnöke többek között arra a kérdésre is válaszolt, hogy a zöldek tárgyalnak-e a magyar válo...

Legfrissebb híreink