Dzsudzsák: Dárdaiék akarták, hiba volt az Anzsi, megtisztelő Fradi-érdeklődés

Budapest – A szélső menedzsere szerint van még esélye az előrelépésre.

Forrás: balazsdzsudzsak7/Instagram

A magyar szempontból mindenképpen sikeresnek mondható nyári labdarúgó Európa-bajnokság után sokakat meglepett, hogy a válogatott játékosok iránt a vártnál mérsékeltebb volt az érdeklődés az átigazolási piacon. Így fordulhatott elő többek között az is, hogy a magyar csapat kapitánya, Dzsudzsák Balázs Törökországból nem nyugatra, hanem még keletebbre, az Egyesült Arab Emírségek felé vette az irányt és az al-Vahda nevű csapathoz igazolt. A történet részleteit Dzsudzsák Balázs menedzserével, Vörösbaranyi Józseffel, a Stars&Friends Hungary Kft. tulajdonosával beszélgetett Monoki Lehel műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban. 

 

„Németország volt az első számú prioritás, dolgoztunk rajta, hogy a Bundesligába szerződjön, de nem volt konkrét ajánlat, csak tapogatózás. Az Olympiakosz tett ajánlatot, de azt a Bursaspor nem fogadta el. Dárdaiék akarták, de valamiért nem sikerült… - mondta Vörösbaranyi József, aki az Anzsiba igazolásról – amelyről Dzsudzsák is elmondta a véleményét – is beszélt. - Nem ezt az utat kellett volna választanunk. Mindig az volt a cél, hogy visszajöjjünk Európába egy nagy csapathoz. Később a Dinamónál még konkrét ajánlatot kaptunk a Liverpooltól, lett volna lehetőség Nyugat-Európába szerződni, de a moszkvaiak akkor ragaszkodtak hozzá.” 

 

Korábban arról is szóltak a hírek, hogy a Ferencváros is szívesen látta volna a szélsőt, amelyről így nyilatkozott Vörösbaranyi: „Megtisztelő, hogy szóba került Dzsudzsák neve a Fradinál, de a magas kivásárlási ára miatt a magyarországi folytatásra nem volt reális lehetőség.”

 

Van-e még esélye az előrelépésre két év után?

 

„Hiszek benne, hogy igen. Ingyen igazolható játékosként remélem, hogy Németországba kerülhet. Ha nem is a topklubokhoz, de egy középcsapathoz mindenképpen.”

 

 

Legfrissebb híreink