Dzsudzsák Balázs neve ismét felmerült egy magyar csapatnál

Budapest – A török újságírók ezúttal nem a Fradival hozták össze a válogatott csapatkapitányát.

Forrás: bursaspor.org.tr

Török sajtóértesülés szerint a Dzsudzsák Balázs iránt élénken érdeklődik az OTP Bank Ligában második helyen záró Videoton. Ahogy azt korábban megírtuk, a Bursaspor elnöke, Ali Az bejelentette a héten bejelentette, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya eladó.

 

Azonban a török klub első embere elmondta, hogy nem sietnek Dzsudzsák Balázs eladásával, ugyanis abban reménykednek, hogy egy esetleg jó magyar Európa-bajnoki szereplés feltornázhatja a balszélső árát.

 

A törökök szerint akkor lehet aktuális Dzsudzsák Balázs hazatérése, ha az Európa-bajnokság után nem sikerülne szakmailag és anyagilag sem megfelelő ajánlatot kapnia.

 

Persze az átigazolási pletykákat korántsem kell készpénznek venni, hiszen Dzsudzsák Balázst korábban már a Liverpoollal és a Real Madriddal is összehoztuk a zsurnaliszták. Ami biztos, hogy a 29 éves balszélső többször hangsúlyozta, hogy egyelőre nem szándékozik hazatérni, ráadásul a fizetés is olyan magas, amilyet egy magyar csapat sem engedhet meg magának, a vételáráról nem is beszélve, ami a 6 millió euró körül mozog.  

Legfrissebb híreink