Dzsudzsák Balázs kiakadt

Elgondolkodtató mondatok hagyták el a száját.

Forrás: dvsc.hu

Ahogy már korábban jeleztük, a DVSC hazai pályán 3-0-s vereséget szenvedett a Puskás Akadémia ellen:

Dzsudzsák a találkozót követően az M4 Sportnak nyilatkozott. 

"Ez az a pillanat, amikor mélyen magunkba kell nézni. Nem von le semmit a Puskás sikeréből, hogy mi vertük meg saját magunkat, ezt még úgy is ki merem jelenteni, hogy abszolút nem éreztem az átütőerőt a csapaton. A mai mérkőzésre nincs se mentségünk, se magyarázat, se kifogás. Megannyi mérkőzést az utolsó pillanatban buktunk el, így a múlt heti mezőkövesdit vagy a kisvárdait. Egy dolog, hogy rosszul játszol, de akkor is foggal körömmel kell megtenni mindent az egy pont megszerzéséért. Amikor vezetünk, akkor nem tudjuk megtartani, mint a Fehérvár ellen. Ezek mind-mind azok az apró dolgok, amiért most krízisről beszélünk" - mutatott rá Dzsudzsák.

Dzsudzsák azért próbált finoman bánni a szavakkal:

"Nagyon óvatosan kell bánni mind a szavakkal, mind azzal, amit cselekszünk. Abszolút átérzem és vállalom a felelősséget azért, hogy a csapat itt tart. Már megtanultam, voltam egy párszor ebbe a szituációba, és nem szeretnék se olyat mondani, ami degradáló, se olyat, amivel később még nagyobb problémát generálok. Az öltözőn belül kell ezt kezelnünk. Van feladat bőven, biztos vagyok benne, hogy fel fogunk belőle állni. De még egyelőre nehéz ez a sztori" - fogalmazott a tapasztalt futballista.

A debreceni szurkolók a lefújást követően nem rejtették véka alá a véleményüket, erre is kitért Dzsudzsák:

"Vállaltuk azt is, hogy odamentünk és meghallgattuk a véleményüket, meg amit egész mérkőzésen…  Ez a szíve joguk, de hiszem azt, hogy ők is azon vannak, mint ahogy mi is – ezt garantálom –, hogy ne a tizedik helyen legyünk, hanem sokkal feljebb" - nyilatkozta Dzsudzsák Balázs.

A Loki tíz meccs alatt 9 pontot szerzett, ezzel jelenleg a 10. helyen áll a tabellán. A hajdúságiak a legutóbbi négy forduló során csak egy pontot tudtak szerezni. 

FRISSÍTÉS:

HÉTFŐ, 10.53:

Legfrissebb híreink