Dzsudzsák Balázs befektetett az egészségügybe

Szakorvosok és modern eszközök várják a pácienseket.

Forrás:

Már a pályafutása utáni életre készül Dzsudzsák Balázs. Az utóbbi évtized magyar labdarúgásának legnagyobb sztárja új területre tört be a vállalkozásával - írta a Ripost

A győri futballstadionnál nyílt meg a Rába Medical Center – erről maga a futballista osztott meg büszkén videókat a milliós Instagram-táborának. Az orvosi diagnosztikai magánrendelőben borsos áron ugyan, de kellemes környezetben, várakozás nélkül készítenek MRI- (mágnesesrezonancia képalkotás), ultrahang- és röntgenvizsgálatot.

Honlapja szerint a szakorvosok mellett modern diagnosztikai eszközök is várják a pácienseket. Ez jelentős anyagi befektetést igényel, hiszen egy modern MRI-készülék ára körülbelül 100 és 300 millió forint közé tehető.

A 32 éves futballista az utóbbi évek legtöbbet kereső magyar sportolója, így érthető, hogy keresi a befektetési lehetőségeket. Az immár 104-szeres magyar válogatott focista negyedik éve az Egyesült Arab Emírségekben légióskodik, de lassan már 12 esztendeje külföldön – előbb Hollandiában, Oroszországban, majd Törökországban – keresi a kenyerét. Jelenlegi arab klubjánál, az Al-Ittihad Kalbánál tavalyi sajtóinformációk szerint évi 2,2 millió euróért (mintegy 735 millió forint) hosszabbított szerződést.

A céginformációs adatbázis szerint négy tulajdonostársával együtt idén februárban megalapított, humán-egészségügyi ellátással foglalkozó Rába Medical Center Kft. nem Dzsudzsák egyetlen vállalkozása. A 2017-ben alapított DB7.HU Kft. például többek között olcsó mobiltelefonos tarifákat kínált. Korábban mintegy kétmilliárdot fektetett be a debreceni Párizsi Udvar bevásárlóközpontban luxuslakásokba és üzlethelyiségbe (ezek többségén gyorsan túl is adott).

Legfrissebb híreink