Dzsudzsák az araboknak üzent, Németh triplázott, megvan az ex-kispesti új csapata

Videó is van a magyar csatár remekléséről.

Forrás: Facebook/KRC Genk

EGYESÜLT ARAB EMÍRSÉGEK

Az albayan.ae portálon jelent meg egy cikk Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatban, méghozzá az al-Wahda, az Ittihad Kalba és az al-Ainnál töltött időszaka miatt.

A 108-szoros magyar válogatott középpályás Magyarországról emlékezett vissza az utóbbi évekre.

"Az ember tisztában van a dolgok fontosságával, és mindenki tudhatja, hogy én mindig pozitívan állok hozzá a különböző helyzetekhez és mindenhol megteszem a lehető legtöbbet a sikerért, a rajongók és a klub elégedettségéért. Csodálatos volt a légkör az Emírségekben, sokan érdeklődnek a futball iránt, egyre nagyobb a szenvedély a sportággal kapcsolatban, bár kicsit hiányoltam a szurkolók számát a stadionokból. A legszívesebben az al-Wahdával szerzett két kupagyőzelem marad meg számomra."


BELGIUM

A Genk a harmadosztályú Heist ellen játszott felkészülési mérkőzést. A kiütéses, 8-1-es győzelemből a 19 éves magyar U-válogatott támadó, Németh András három góllal vette ki a részét, az 53., a 72. és a 88. percben is betalált.


HONVÉD

Az előző szezont kölcsönben a Honvédnál töltő, 24 tétmérkőzésen 3 gólt szerző Zinedine Machach a Ionikos Nikeasnál folytatja a pályafutását.

A 26 éves francia középpályás ingyen távozott a Napolitól a görög élvonalbeli klubhoz, ahol 2024 nyaráig írt alá. 

Legfrissebb híreink