DVTK-ZTE: Feczkó és Márton ugyanarról értekezett - REAKCIÓK

Elfáradások a hajrában.

Forrás: dvtk.eu

Mint ismeretes, 1-1-es döntetlent játszott egymással a DVTK és a ZTE. Feczkó Tamás szerint igazságos eredmény született, bármelyik csapat eldönthette volna a meccset. Márton Gábor osztotta kollégája véleményét az eredményről, de szerinte véleményes gólt kaptak.

 

DVTK-ZTE: az egyik ZTE gól fájt a zalaiaknak - GÓLOK TÖRTÉNETE - NB1.hu

 

 

Feczkó Tamás(DVTK): ,,Az első félidőben az ellenfél ötvédős rendszere ellen nagyon kevés helyzetet tudtunk kialakítani. A szünetben állítottunk a támadójátékunkon, ezt követően több lehetőségünk is volt. Az utolsó 20 perc egy valódi  adok-kapokká vált, ami a kulcsembereink fáradtságának tudható be. Serhii Shestakov sérülése miatt már nem tudtunk ezeken a posztokon frissíteni. Mindkét csapat győzelemre játszott, mindkét csapat még a 90. perc után is eldönthette volna a találkozót. Akik most kerültek be a kezdőbe, régen játszottak már 90 percet, és ez látszott is rajtuk, de akik vasárnap is játszottak, azokon is kijött a fáradtság. Igazságos eredmény született, mégis csalódott vagyok, mert vezetésünk birtokában kialakítottunk egy hatalmas ziccert, amit ha értékesítünk, akkor biztosan megnyerjük a mérkőzést. Ugyanakkor őszintén ki kell azt is mondani, 1-1 után akár a vendégek is megnyerhették volna a mérkőzést."

Márton Gábor(ZTE): ,,A sűrű program miatt muszáj pihentetni a labdarúgókat, és ha bizonyos posztokról kikerül néhány játékos, akkor át kell gondolni, mi a megfelelő felállás, ezért döntöttem ma az öt védő mellett. Örülök az egy pontnak, de nem vagyok felhőtlenül boldog. A cserék után egy véleményes gólt kaptunk - majd meg kell nézni, kiről ment ki a szöglet előtt a labda -, nyilván ez nem azt jelenti, hogy gólt is kell kapni belőle. Azt gondoltam, megfordítjuk az állást, ám a végén itt is, ott is több helyzet adódott. Nekünk is volt sanszunk a három pontra, de elfutottuk magunkat a nagy igyekezetünkben, így a DVTK-nak is akadt helyzete. Összességében igazságos döntetlen született."

Legfrissebb híreink