DVTK: visszatért a klub korábbi játékosa

Eddig 50 meccsen húzhatta magára a csapat szerelését.

Forrás:

Megtalálta új csapatát a Pakstól távozó Vági András. A rutinos futballista a DVTK-hoz igazol. Vági számára nem lesz idegen a miskolci közeg, hiszen 2012 és 2014 között már volt a klub futballistája. Vági korábban 50 meccsen lépett pályára a Diósgyőrben. A miskolci klub így számolt be Vági megszerzéséről:
 
"Egy régi ismerőssel erősítette meg a keretét a DVTK. Vági Andrást nem kell bemutatni, hiszen 2012 elejétől 2014 nyaráig 50 alkalommal viselte a DVTK szerelését, és ezt a számot tovább gyarapíthatja.
 
Vági András a Goldball ‘94 FC-ben ismerkedett meg a labdarúgással, az élvonalban 19 évesen az MTK színeiben mutatkozott be, először Diósgyőrbe Svájcból érkezett.
 
A DVTK-ban kereken 50 alkalommal lépett pályára az élvonalban, a Ligakupa-győzelemhez vezető úton hat mérkőzésen két gólpasszal vette ki a részét a sikerekből.
 

null

null

Távozását követően Paksra igazolt. Másfél éven keresztül Mezőkövesden szerepelt kölcsönben, mielőtt visszatért volna. Az előző bajnokságban alapemberként számítottak rá a Dunántúlon, idén tavasszal viszont sérülés hátráltatta.
 
- Nagy örömmel tértem vissza, szerintem egy magyar focistának az egyik legnagyobb megtiszteltetés a DVTK labdarúgójának lenni - nyilatkozta Vági András. - Büszke vagyok arra, hogy itt lettem felnőtt labdarúgó, és egyedül itt tapasztaltam meg, mit jelent szurkolók előtt, a szurkolókért játszani. Az elmúlt években nehéz érzés volt, mikor ellenfélként jártam Diósgyőrben, de jó volt látni, hogy minden jó irányba változik, akár a stadionra, az edzőközpontra, az utánpótlásra, akár a szakmai stábra gondolok. Persze legjobban mindig a szurkolótáborért csodáltam, és irigyeltem volt csapattársaimat. Személy szerint úgy érzem, az elmúlt években rutinosabb lettem, miközben ugyanúgy éhes vagyok a sikerre, mint korábban. Szeretnék újra bizonyítani a diósgyőrieknek, és szeretnék a piros-fehér sikerek részese lenni.
 
- Vági András egy rutinos játékos, aki tapasztalatával nagy hasznára lesz a csapatnak, emellett a fiatalok fejlődésében is sokat segíthet - mondta el Tajti József, a DVTK sportigazgatója. - Nagyon jól ismeri a DVTK-t, ezért biztos vagyok benne, hogy gyorsan be fog illeszkedni a csapatba."
 
Zajlik az élet egyébként a miskolci csapatnál, hiszen honlapunkon már írtunk arról, hogy Forgács Dávid biztosan távozik. 
 

Legfrissebb híreink