DVTK-Vasas: sok hiányzó, gólgazdag meccs

Jól sikerült a diósgyőri próbajátékos bemutatkozása.

Forrás: dvtk.eu

Az NB I-ben és az NB II-ben ugyan nincs forduló ezen a héten, de a DVTK és a Vasas összemérte az erejét egy edzőmérkőzésen.

A találkozót eredetileg nézők előtt rendezték volna meg, azonban a rendvédelmi szervek ehhez nem járultak hozzá.

Mind a két oldalon renget hiányzó volt, a Vasasból az U21-es válogatottba Hidi M Sándor, Hinora Kristóf, Kleisz Márk és Tóth Bence, míg a DVTK-ból Szűcs Kornél kapott meghívást, ezért nem voltak jelen a találkozón. Florent Hasasni és Hysen Memolla hazájuk felnőtt válogatottjába kaptak meghívót, ezért hiányoztak.

A Vasasból sérülés miatt is kimaradtak focisták, Kapornai Bertalan, Szedlár Zoltán, Szivacski Donát és Viczián Ádám.

Az első találatot a DVTK szerezte a 11. percben Mirko Ivanovski tizenegyese után, majd a 31. percben Grozav megduplázta az előnyt. 3 perccel később Balajtit buktatták a 16-oson belül, majd a sértett értékesítette is a megítélt büntetőt.

A második félidőben a 72. percben jött a következő gól, a próbajátékon résztvevő Mullings talált a kapuba. A Vasasnak erre még volt válasza, 6 perccel később Balajti fejelt a hálóba. A végeredményt Ivanovski állította be a 81. percben.

DVTK - Vasas FC felkészülési mérkőzés 4:2 (2:1)
2020.09.04., péntek 17:00
DVTK Stadion
Játékvezetők: Garai Péter, Antal Péter, Bornemissza Norbert

Összeállítások:

Vasas FC - 1. félidő: Jova - Szivacski, Szilágyi, Litauszki, Silye -  Viczián, Kovács -  Vernes, Szatmári, Balajti - Feczesin
Vasas FC - 2. félidő: Radoš - Kilyén, Csató, Szilágyi, Kalmár -  Viczián, Kovács (Köböl, 69.) -  Radó, Szatmári (Murka, 78.), Pekár - Feczesin (Birtalan, 63.)
Megbízott vezetőedző: Tóth András

DVTK: Antal (Bukrán, 46.) - Farkas, Polgár, Hegedűs (Karan, 63.), Vági - Rui Pedro, Max (Iszlai, 63.) - Ivanovski, Molnár, Grozav (Makrai, 63.) - Dražić (Mullings, 63.)
Vezetőedző: Feczkó Tamás

Gólszerzők: Ivanovski (11', 80'), Grozav (32'), Mullings (71') illetve Balajti (35'), Birtalan (77'

Legfrissebb híreink