DVTK: utánpótlás-válogatott játékosra vetették ki a hálójukat

A drukkerek jól ismerhetik a futballistát.

Forrás:

A DVTK végleg megszerezte Szabó Bencét a MOL Fehérvár FC-től. A fiatal játékos az előző szezonban már kölcsönjátékosként szerepelt a miskolciaknál. Íme a diósgyőriek közleménye:
 
"Az előző évi kölcsönjátékot követően immár a DVTK labdarúgójaként folytatja pályafutását Diósgyőrben Szabó Bence, miután a DVTK megvásárolta a játékjogát a székesfehérváriaktól. Egy jól ismert, képességét már több alkalommal bizonyító korosztályos válogatott játékossal sikerült megerősíteni a keretet.
 

Támadót vett a Diósgyőr a Puskás Akadémiától - NB1.hu

 

- Boldogan jelenthetem be, hogy sikerült végleg megvásárolni Szabó Bence játékjogát - közölte Tajti József, a DVTK sportigazgatója. - Tavaly nyáron, amikor kölcsönvettük, úgy gondoltuk, a fiatal játékosnak minimum egy fél évre lesz szüksége a beilleszkedésre, de jóval hamarabb felvette az élvonal ritmusát, és fokozatosan a csapat erőssége lett. Nem véletlenül kapott tavasszal folyamatosan játéklehetőséget, az egész élvonalban ő játszott a legtöbbet az U20-as játékosok közül. Hosszú távon is a DVTK erőssége lehet.
 
- Kölcsönjátékosként is szerettem Diósgyőrben játszani, és ez nem változik a DVTK labdarúgójaként sem - mondta el Szabó Bence. - Tovább szeretnék fejlődni, azt vallom, egy fiatal futballista mindig tud javulni a játék minden összetevőjében. Csapatszinten a stáb célkitűzését tudom én is megismételni, a középmezőnyben, lehetőleg annak az elején szeretnénk jövőre végezni. Azért is örülök a szerződésnek, mert így biztosan megszerzem majd az első gólomat a DVTK mezében."

Legfrissebb híreink