DVTK: találkoztak a vezetők és a szurkolók

Hivatalos bejelentés.

Forrás: Élet/képek - Miskolc/Facebook

Mint ismeretes, a DVTK szurkolóinak a többsége nem ment be csapatuk utolsó hazai meccsére, hanem a stadionon kívűl gyászolták meg a csapatuk NB II-be zuhanását. A találkozót követően a DVTK vezetői és a szurkolók találkoztak, erről az alábbi bejelentést tette közzé a klub:

,,A DVTK-család minden tagja számára szomorúan telt a vasárnap délután, hiszen a klub labdarúgó-csapata 10 év után ideiglenesen távozott a legmagasabb osztályból. A klubvezetés tagjai, Sántha Gergely, a DVTK elnöke, Benczés Miklós sportigazgató és dr. Világi Péter kommunikációs- és marketing igazgató a mérkőzést követően a klubházon kívül, a stadionon mellett személyesen találkoztak a Szervezett Diósgyőri Szurkolói Csoportok képviselőivel, akik szóban és írásban is megfogalmazták kéréseiket.

- Sajnos a pályán olyan eredmény született, amire senki nem lehet büszke Diósgyőrben, mint ahogy a kiesés is megviseli a DVTK-család minden tagját, a szurkolókat, a sportolókat, a szakmai stáb tagjait és a klub minden munkatársát egyaránt - nyilatkozta Sántha Gergely, a DVTK elnöke. - Biztosíthatok mindenkit, hogy a DVTK minden munkatársa azon dolgozik, hogy a klub visszakerüljön oda, ahová tartozik. Remélem, hogy ezzel a személyes találkozással ismét elindul egy párbeszéd a Szervezett Diósgyőri Szurkolói Csoportok és a klubvezetés között, hiszen csak úgy tudjuk elérni a közös céljainkat, ha összefogunk."

FRISSÍTÉS:

KEDD, 9.52:

Rendőrökkel csaptak össze a Diósgyőr szurkolói - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink