DVTK: szurkolóbarát döntés

Remek hírt kaptak a drukkerek.

Forrás: DVTK/Facebook

A Diósgyőr a Kisvárda elleni hazai mérkőzéssel zárja le a 2019/2020-as szezont. A diósgyőriek a legjobb esetben az ötödik helyen fejezhetik be a bajnokságot. A vezetőség bejelentése szerint a szombati meccsre a piros-fehér klub szimpatizánsai 90 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet.

"A DVTK már korábban bebiztosította helyét a labdarúgó élvonal jövő évi csapatai között, és szinte végig a középmezőnyben küzdött a minél jobb eredményekért, ebben pedig a szurkolóknak is nagy szerepe volt. A szombati meccs a kiesés szempontjából már nem bír különösebb téttel, a DVTK vezetése mégis úgy döntött, hogy szeretné meghálálni az egész éves tűzön-vizen át kitartó biztatást, ezért a belépőjegyek elővételben - az előző évek zárómeccseihez hasonlóan ezúttal is - 90 %-os kedvezménnyel kaphatók" - olvasható a dvtk.eu weboldalon.

Feczkó Tamás alakulata kisebb gödörbe került. A DVTK az előző öt fordulóban nem tudott nyerni, a megszerezhető tizenöt pontból csupán egyet tudott megszerezni. A Diósgyőr szerda este a Paks otthonában vizitál. 

Legfrissebb híreink