DVTK-Szpari: szomorú debütálások

A második félidőben jöttek a gólok.

Forrás: nyiregyhazaspartacus.hu

DVTK-Nyíregyháza 0-2 (0-0)
gólszerző:
Yasin (66.), Zamostny (81.)

A kiesés elől menekülő Diósgyőr egyik nagy riválisával, az NB II-ben érdekelt Nyíregyházával játszott edzőmeccset szombaton. A DVTK keretébe a 2002-es születésű Mrva Patrik és a 2003-as születésű Csatári Gergő személyében két olyan játékos is bekerült, aki még nem játszott az első csapatban. A hátvédet és a középpályást a szünetben küldte pályára Zoran Zekic, de a debütálásuk vereséggel párosult. A diósgyőriek mestere egyébként sorcserét hajtott végre a pihenő alatt. 

Ősi riválisa ellen tesztelhet fiatalokat is a DVTK - NB1.hu

 

Az első félidőben a DVTK volt az aktívabb, de a gólszerzés nem jött össze. A második játékrészben aztán jött a hidegzuhany, hiszen a 66. percben Yasin megszerezte a vezetést. A Szpari játékosa egy hosszú kiugratás után 15 méterről a diósgyőri kapu bal oldalába küldte a labdát. Aztán a 81. minutumban Zamostny duplázta meg a vendégek fórját. Egy jobbról érkező beadás után az egyik diósgyőri védőről került Zamostny elé a labda, aki becsúszva, hat méterről lőtt a DVTK kapujának közepébe. Több gól már nem született, így kisebb meglepetésre a Nyíregyháza nyerte meg a felkészülési találkozót. A meccs végén egyébként Ivanovski pirosat kapott.

A DVTK a következő fordulóban, április 3-án a Zalaegerszeg otthonában fog nagyon fontos meccset játszani. 

Diósgyőri VTK - Nyíregyháza Spartakus FC 0-2 (0-0)
Miskolc, DVTK Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezető:
Nagy Róbert (Punyig Gyula, Márkus Péter).
DVTK 1. félidő: Malenica - Grgić, Milović, Živulić, Kalandadze - Márkvárt, Marin - Grozav, Suljić, Makrai - Dražić.  Vezetőedző: Zoran Zekić.
DVTK 2. félidő: Antal - Shestakov, Karan, Mrva, Marin - Csatári, Max - Cortés, Zsiga, Ivanovski - Vaněček. Vezetőedző: Zoran Zekić.
Nyíregyháza: Fejér (Fadgyas, 64.) - Svedjuk (Györgyi, 64.), Fodor F. , Papucsek (Szokol, 46.), Jánvári (Vasiljević, 64.), Galambos (Végső, 64.) - Szabó B. (Starosta, 64.), Paku (Herczku, 64.), Márkus A. (Farkas A., 54.) - Hornyák (Zamostny, 46.), Gresó (Hamed a 31.; Kovács N. 71.). Vezetőedző: Gálhidi György.
Sárga lap: Paku a 27., Márkus A. a 38. percben.
Piros lap: Ivanovski a 90. percben.
Gólszerző: Hamed (0-1) a 66., Zamostny (0-2) a 81. percben.
 

A meccs felvétele:

Legfrissebb híreink