DVTK-Paks: parádés csel és remek gólpassz a diósgyőri játékostól - videó

Kiváló megoldás az utánpótlás-válogatott játékostól.

Forrás: DVTK/Facebook

Kiss Tamás a téli átigazolási szezon során csatlakozott a DVTK keretéhez. A 19 esztendős játékost a Puskás Akadémia adta kölcsön a miskolciaknak. Kiss a Paks elleni mérkőzésen is bizonyította, hogy jól jártak vele a miskolciak. A meccs első góljából oroszlánrészt vállalt a fiatal futballista, aki egy gyönyörű csellel hagyta faképnél a paksi labdarúgót, majd az alapvonal közeléből tálalt Ivanovski elé, aki gólra váltotta a lehetőséget. Érdekesség, hogy a macedón légiós zsinórban második bajnokiján köszönt be. 

Security Check Required

 

A miskolci együttes egyébként 2-0-s győzelmet aratott a Paks ellen, a második diósgyőri találatot Hasani szerezte a 79.minutumban. A Tolna megyei csapat dolgát nem könnyítette meg, hogy Könyves és Böde sem léphetett pályára eltiltás miatt. 

Hiába a román első gólja, megcsapta a kiesés szele az Újpestet - eredmények, tabella - NB1.hu

A kieső helyen álló ZTE otthon tudta tartani a 3 pontot a gyengélkedő Újpest ellen, ezzel megszereték idei első győzelmüket. Magabiztosan tudott nyerni a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia, a Kaposvár egyre nagyobb bajban van. A Honvéd és a DVTK tovább ostromolja a dobogót, veszélyben lehet a Kisvárda és a Paks.

Diósgyőri VTK-Paksi FC 2-0 (1-0)

Diósgyőr, 3245 néző, v: Vad II
gólszerző: Ivanovski (28.), Hasani (79.)
sárga lap: Kelemen (34.), Lenzsér (38.), Szélpál (53.)
DVTK: Danilovic - Vági, Polgár, Brkovic, Sesztakov - Márkvárt (Egerszegi, 83.), Iszlai - Hasani, Rui Pedro (Molnár, 66.), Kiss T. - Ivanovski  (Tabakovic, 72.)
Paks: Rácz - Lenzsér, Szélpál, Kelemen, Szabó J. - Osváth (Sajbán, 55.) - Kulcsár (Szendrei, 71.), Szakály D., Bertus, Balogh B. - Hahn (Windecker, 77.)

Legfrissebb híreink