DVTK: óriási felelőtlenség lenne

Elemez Feczkó Tamás.

Forrás: DVTK/Facebook

A Diósgyőr jelenleg az ötödik helyen áll az NB I tabelláján. A piros-fehér együttes remek formában ment a kényszerpihenőre: Feczkó Tamás legénysége a legutóbbi öt bajnokiján veretlen maradt. A tréner elmondta, a diósgyőriek jelenleg nem tervezik a csapatszintű edzések megkezdését, mivel ez óriási felelőtlenség lenne. 

 

"Úgy gondolom, hogy óriási felelőtlenség lenne ezekben a napokban csapatszintű vagy részegységekre bontott tréningeket tartani. Nem véletlenül él a Maradj otthon! kampány, a koronavírus gyors terjedését, berobbanásának esélyét azzal lehet csökkenteni, ha a találkozások számát a lehető legkisebb mértéken tudjuk tartani. Amíg nincs a bajnokság folytatásának ha csak lehetségesnek is mondott nyitónapja, nincs értelme elkezdeni a közös edzéseket" - fogalmazott Feczkó a boon.hu-nak

 

Feczkó számára is hiányzik a futball. Az is kiderült, hogy nem szakadt el a sportágtól, külföldi csapatok elemzéséből profitálna a szakember. 

"Nehezen bírom igazi foci nélkül, de mivel családban élek, nem telnek unalmasan a napok. De ebben a szokatlan világban is erősen jelen van az életemben a labdarúgás, mert mindennap külföldi csapatok játékát elemzem, persze nem csak én, a kollégáim szintén, és azon vagyunk, hogy közben olyan elemeket találjunk, amelyeket a DVTK játékába is be tudunk majd építeni. De nem csak más bajnokságok mérkőzéseit nézzük, a saját csapatunk meccseit is újra elemeztük, és azokkal az együttesekkel is foglalkoztunk, amelyek ellen a 2019/20-as évadban még játszanunk kellene" - árulta el Feczkó Tamás.

Feczkó Tamás szeptemberben vette át az akkor utolsó helyen szerénykedő Diósgyőrt. A tréner munkája egyre jobban beérett a klubnál, ennek is köszönhetően a drukkerek nagyon megkedvelték Feczkót. 

Legfrissebb híreink