DVTK: nőnapi meglepetés

Példátlan a diósgyőri nők szenvedélye.

Forrás: dvtk.eu

ÍME A DVTK KÖZLEMÉNYE:

,,A DVTK alapítása óta eltelt 110 esztendőben a meccsrejárás Diósgyőrben nem csak az urak, hanem a hölgyek és a családok kedvelt időtöltése is volt. Országszerte is egyedülálló a ma már több ezer tagot számláló Diósgyőri Női Szurkolói Klub. Példátlan az a szenvedély, ami a diósgyőri lányokat és asszonyokat jellemzi, ezért a DVTK vezetése úgy döntött, hogy a nemzetközi nőnap alkalmából a női szurkolók az Újpest elleni mérkőzést ingyenesen tekinthetik meg.

OTP Bank Liga 24. forduló
2020. március 7., szombat
17:00 Diósgyőri VTK - Újpest FC

Technikai jegy
A beléptető kapuk alkalmazása miatt a hölgyek számára ingyenes technikai jegy váltása szükséges, amelyeket a hét második felétől igényelhetnek szurkolóink. A technikai jegyek a DVTK Shopban igényelhetők. Online vásárlásra ebben az esetben nincs lehetőség. Az akció a VIP kivételével minden szektorra érvényes.

Női bérletesek
A DVTK a bérlettel rendelkező hölgyekre is gondolt. Hogy őket se érje hátrány, mindannyian kapnak egy ingyenes belépőjegyet a bérletük mellé, amivel természetesen egy férfi szurkolót is vendégül láthatnak. Kérjük, a jegyváltáshoz a bérletüket hozzák magukkal.  

A jegyárusítás kezdetéről hamarosan tájékoztatjuk szurkolóinkat."

Legfrissebb híreink