DVTK-Mezőkövesd: mostantól harc a dobogóért - videó

Tovább folytatódik a csoda.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

DVTK-MEZŐKÖVESD 1-0

Igazán küzdelmesre sikerült a borsodi rangadó, azonban a kidolgozott helyzetek egyike sem végződött góllal. Hajtott mind a két fél, de nagyon sokáig úgy nézett ki, hogy nem születik gól a találkozón. Azonban a 82. percben 11-est harcolt ki Molnár Gábor, ám a bírók nem vették észre, hogy lesen volt a játékost, így megítélték a büntetőt. A labda mögé Iszlai állt oda és magabiztosan értékesítette a lehetősége. A győzelmével fellépett a negyedik helyre a DVTK, ám még így is 5 pontra van tőle a 3. Mezőkövesd. Amikor Feczkó Tamást kinevezték, még kieső helyen állt a DVTK, ebből is látszik, hogy nem csak Kuttor Attila tett csodát idén.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: ISZLAI BENCE

A 11-est nem csak kiharcolni kell tudni, hanem berúgni is. A játékos magabiztosan állt a labda mögé és értékesítette a lehetőséget.

KULCSMOMENTUM:

A 82. percben tizenegyest harcolt ki Molnár Gábor, aki bár lesen volt, de a bírók megítélték a büntetőt.

A GÓL TÖRTÉNETE:

83. perc: Iszlai áll a tizenegyes ponton lévő labda mögé, a lába nem remegett meg, nagy nyugalommal lőtte a bal felsőbe.

 

Security Check Required

(null)

 

A KÖVETKEZŐ FELADAT

Feczkóék bejelentkeztek az Európa-Ligás helyekért, a negyedik helyre lépett előre a Diósgyőr. A következő fordulóban egy nagyon nehéz feladat vár a csapatra, a listavezető Ferencváros vendége lesz a DVTK. A Mezőkövesdre a következő feladat nem a bajnokságban, hanem a kupában vár. Jövő szerdán a Puskás Arénában a Honvéddal csapnak össze a Magyar Kupa-döntőjében.

JEGYZŐKÖNYV

 

DVTK–Mezőkövesd 1-0 (0-0)

DVTK: Danilovic – Shestakov, Szűcs K., Polgár, Vági – Iszlai, Márkvárt – Kiss T., Rui Pedro (Tabakovic 72.), Hasani (Egerszegi 87.) – Ivanovski (Molnár G. 72.)

Mezőkövesd: Szappanos – Farkas, Pillár, Szeles (Karnitski, 46.), Vadnai – Berecz, Meskhi – Vajda (Takács T. 84.), Pekár (Cseri, 46.), Nagy D. (Besirovic 58.) – Jurina (Zivzivadze, 46.)

Gólszerző: Iszlai (83. – 11-esből)

Kiállítva: Karnitski (87.)

REAKCIÓK: HAMAROSAN

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink