DVTK-Mezőkövesd: igazi megyei rangadó jön - ELŐZETES

Pazar meccsre van kilátás!

Forrás: dvtk.eu

Az NB I szombati kiemelt meccsén 19 órától a DVTK a Mezőkövesdet fogadja - szurkolók előtt!

És ez utóbbi talán a legfontosabb, ami a megyei rangadót jellemezheti, hisz a két jó formában lévő csapat mérkőzése egyébként is izgalmasnak és színvonalasnak ígérkezik, hát még nézőkkel a lelátón.

A tabellán 5. hazaiaknak ez lesz az első tétmeccsük a koronavírus-járvány után. "Gratulálok a Mezőkövesdnek a kupadöntőbe jutáshoz! Nem csak borsodi rangadó vár ránk, hanem a tabellán elfoglalt helyek alapján is igazi rangadó következik. Ugyan a lábukban van már 2x90 perc, ám a klubtörténeti siker biztosan pozitív hatással lesz a teljesítményükre. Mi hazai pályán játszunk, saját szurkolóink előtt, bárki jöhet vendégségbe, nekünk csak a győzelem lehet a célunk. Nagyon nehéz mérkőzés lesz, nem csak az erős ellenfél miatt, hanem azért is, mert régen játszottunk tétmeccset. Az előfordulhat, hogy más csapatoknak hosszabb a kispadja, viszont akaratban nem győzhet le senki" - mondta Feczkó Tamás, kiemelve, hogy nem fognak tartalékolni a következő fordulókra, hisz mindegyik találkozó egyaránt fontos nekik.

A Mezőkövesd eközben története legnagyobb sikerét érte el a héten, hisz döntőbe jutott a Magyar Kupában, ám amellett, hogy a szerdai finálé lebeg a szemük előtt, a dobogóért folytatott bajnoki harcban sincs megállás.

"Úgy gondolom, hogy a MOL Fehérvár ellen kivívott továbbjutás nagy lökést adhat számunkra a következő mérkőzésekre. A kupadöntővel egyelőre nem foglalkozunk, ezúttal is, mint mindig: a következő feladatra koncentrálunk, az pedig most a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzés lesz, amire a legjobb tudásunk szerint fel fogunk készülni. A kényszerszünet előtt nagyon jó formában volt ellenfelünk, akiknél az edzőváltásnak köszönhetően pozitív hangulat alakult ki, jó eredményeket értek el, úgyhogy arra számítunk, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk egy jó csapat ellen. Szurkolók előtt játszani plusz lökést adhat majd mindkét csapatnak, mert akár itthon, akár idegenben mérkőzünk meg, nem jó üres stadionban pályára lépni" - fogalmazott Kuttor Attila, aki visszatérhet a kispadra eltiltása után.


A két csapat eddigi mérlege a szezonban 1-1 a győzelmeket tekintve egymás ellen, jöhet tehát a minidöntő - várható izgalmakkal!
 

OTP Bank Liga, 26. forduló:

19.00 DVTK-Mezőkövesd

Legfrissebb híreink