DVTK-Mezőkövesd: Feczkó két bajnokságot, Kuttor segítője sok nézőt vár - ELŐZETES

A Diósgyőr edzője szerint csak két csapatnak van esélye az első helyre.

Forrás: dvtk.eu

Vasárnap a Diósgyőr is megkezdi az új szezont az NB I-ben, Feczkó Tamás együttese rögtön megyei rangadóval nyitja a pontvadászatot. A DVTK az előző idényben eléggé kétarcú csapat volt, például a gárda hajrája nagyon rosszul sikerült. A piros-fehér szurkolók abban bíznak, hogy kedvenceik jól rajtolnak. 

Feczkó úgy véli, a Fradi és a MOL Fehérvár fog küzdeni a bajnoki címért, míg a többi gárda osztozik a többi pozíción. Hozzátette, minden győzelem sokat érhet a végelszámolásnál. 

"Idén is két külön bajnokságot várok az NB I.-en belül, ahol a Fehérvár és az FTC a bajnoki címért küzd, a többiek pedig a 3.-12. helyen osztoznak. Nüanszok döntenek majd a végső sorrendről, ezért minden győzelemnek hatalmas értéke lesz, mert nagyon kiegyensúlyozott és kiélezett küzdelem után ismét az utolsó fordulóban dőlnek el a legfontosabb kérdések. Hazai pályán, az első mérkőzésen a jó kezdés érdekében csak a győzelemben gondolkodunk. A szurkolóink mögöttünk állnak, mert a csapat teljesítményével és a lelátóról érkező nyomással azt szeretnénk elérni, hogy a Diósgyőrbe érkező ellenfeleknek megremegjen a lába. Együtt tudunk sikeresek lenni, mert ahogy a DVTK indulójában is elhangzik: „Együtt vagyunk, győzni fogunk!" - mondta Feczkó a dvtk.eu-nak

A Mezőkövesd az előző idényben az egyik meglepetéscsapat volt. Kuttor Attila tanítványai bejutottak a kupadöntőbe, emellett sokáig esélyük volt a bronzérem megszerzésére is. Kuttor munkáját az a Bücs Zsolt is segíti, aki korábban a DVSC szakmai stábjának is a tagja volt, és a debreceniekkel komoly sikereket ért el. Bücs úgy véli, sokan lesznek a megyei rangadón.

"Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó hangulatú mérkőzés vár majd ránk, sok néző előtt. Az idénynyitókról nagyon nehéz reális véleményt mondani, hiszen kell pár forduló ahhoz, hogy meglássuk, pontosan hol tartunk, illetve azt, hogy az ellenfelünk hol tart. Természetesen szeretnénk megnyerni a mérkőzést és ezért mindent meg fogunk majd tenni. Bízom benne, hogy egy jó meccset játszunk majd, melynek végén mi fogunk jobban kijönni" - mutatott rá a kövesdiek asszisztensedzője

OTP Bank Liga 1. forduló
2020. augusztus 16., vasárnap
16:55 DVTK - Mezőkövesd Zsóry FC

Legfrissebb híreink