DVTK: még ketten érkezhetnek

Távozók is lesznek.

Forrás: dvtk.eu

A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK csapatánál a játékosok, az edzői stáb, és a mellettünk dolgozó segítő munkatársak hétfőn megkezdték szabadságukat, és ilyenkor, a meccsek nélküli hetekben a várható erősítések foglalkoztatják a drukkereket. Ebben az időszakban Benczés Miklósnak, a DVTK sportigazgatójának az átlagosnál jóval több a tennivalója, hiszen a téli átigazolási időszak hamarosan kezdődik - számolt be róla a boon.hu.

A sportigazgató tegnap még úgy nyilatkozott: posztokról, személyekről nem beszél, annyit azonban elmond, hogy jelenleg 3 játékossal állnak tárgyalásban, és azt szeretnék, ha a felkészülés kezdetére ott lenne minden új labdarúgó. Azóta tudjuk, hogy az albán válogatott Hysen Memolla aláírt, azaz még 2 ember érkezése várható. Ezzel párhuzamosan azonban vélhetően távozók is lesznek.

Albán válogatott játékos a DVTK első téli igazolása - NB1.hu

 

"Nem az a cél, hogy a keret létszámát bővítsük, hanem, hogy erősödjön a játékosállomány.

 

Vagyis, ha új játékos érkezik, akkor várható, hogy távozó is lesz. Elsősorban olyan játékosok jöhetnek szóba, akik hamarosan, a hónap végén szabadon igazolhatók lesznek. De olyan labdarúgókkal, pontosabban a menedzsereikkel is kapcsolatban vagyunk, akiknek a közeljövőben, a jövő nyáron jár le a szerződésük" - mondta Benczés.

Élő közvetítés az átigazolásokról - DVSC-és Vasas-edzőváltás? - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink