DVTK-Kisvárda: fontos erősítést jelentett be Feczkó - ELŐZETES

Pazar hangulat várható a miskolci stadionban.

Forrás:

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a diósgyőri ultrák visszatérnek a lelátóra, így a DVTK-Kisvárda mérkőzésen minden bizonnyal remek lesz a hangulat. A meccs másik érdekessége, hogy mindkét csapat már átesett egy edzőváltáson ebben a szezonban. 

Feczkó Tamás a találkozó előtti sajtótájékoztatón is kiemelte a szurkolók szerepét.

"Amikor Diósgyőrbe érkeztem, akkor arról beszéltem, hogy 3-4 négy játékossal szeretném megerősíteni a csapatot. Hárman már megérkeztek, de a legfontosabb láncszem most kapcsolódik be, hiszen visszatérnek az ultrák a stadionba, és velük együtt lesz teljes a csapat.

 

Elmondhatatlanul örülünk a 12. játékos visszatérésének, nagyon vártuk már ezt a pillanatot. A szurkolás nagy lökést ad a teljesítményünknek, ugyanazt tudom mondani, ami az indulóban is felcsendül: együtt vagyunk, győzni fogunk!" - hangsúlyozta a diósgyőriek vezetőedzője.

 

Dajka László szerint nüansznyi dolgok befolyásolhatják a szombati bajnoki végeredményét.

 

"Tavaly mind a három alkalommal 1-1-es döntetlent játszottunk a Diósgyőrrel, úgyhogy most is erre számítok. A viccet félretéve, nekünk nem jött jól, hogy a DVTK idegenben diadalmaskodott, ez biztos, hogy megnyugtatja az ellenfelünket, és önbizalmat is ad nekik. Ezzel szemben mi legutóbb hazai környezetben szenvedtünk vereséget. Szombaton jó és kiegyenlített mérkőzést várok, ahol apró dolgok döntenek" - fogalmazott Dajka.

 

A két alakulat eddig csak egyszer csapott össze egymással a miskolci stadionban, a tavaly decemberi bajnoki 1-1-es döntetlennel végződött. Érdekesség, hogy a kisvárdai csapatból Gosztonyi András és Zöldesi Illés is szerepelt korábban a DVTK együttesében. 

Legfrissebb híreink