DVTK-Honvéd: botrány az M4 Sportnak adott nyilatkozat közben

Majdnem fejbe dobták az álomgól szerzőjét.

Forrás: Honvéd

Parázs, feszült, lüktető mérkőzésen nyert 4-2-re a Honvéd a Diósgyőr otthonában, A mérkőzés legjobbja Gazdag Dániel volt, aki két góllal vette ki a részét a kispestiek diadalából. Az első villanása például igen könnyen pályázik az év gólja címére is és még lehet, annál is szebb, amit tavaly novemberben lőtt a Puskás Akadémiának.

Nem lehetett tehát azon csodálkozni, hogy a találkozó lefújása után az M4 Sport a középpályást megszólaltatta, ám abba a számításba, hogy ismét nézők előtt kell megcsinálni a meccs utáni nyilatkozatokat, ismét hiba csúszott.

Gazdag ugyanis elkezdte mesélni, hogyan született a gólja, azt, hogy sikerült beleérnie egy átadásba, majd megjegyezte, hogy Polgár Kristóf utolérte. És ekkor az interjú félbeszakadt.

Gazdag már akkor fürkésző tekintetekkel kémlelte a lelátót, amikor elkezdődött a nyilatkozata, viszont akkor, amikor kiejtette a száján a diósgyőri játékos nevét, majdnem fejbe dobták, így azonnal jelezte is az M4 Sport szpíkerének, hogy akkor ő lelépne... Állítólag a kamera képén kívül helyezkedő kispesti sajtófőnököt, Rác Benedeket is dobálták.

Egyébként, minden stadionban vannak sajtótermek, további zárt terek, ahol nyugodtan lehetne interjúkat készíteni.

Mint emlékezetes, a Fradi-Paks után Lovrencsics Gergőnek gyűlt meg a baja a vendégszurkolókkal.

FRISSÍTÉS:

16.03:

Legfrissebb híreink