DVTK-Honvéd: a végén jöhetett volna a csattanó

Hibázott a játékvezető?

Forrás: DVTK/Facebook

DVTK-Honvéd 0-0

Kiesési rangadóval zárult az NB I szombati játéknapja: a sereghajtó DVTK a kilencedik helyen álló, de a kezdő sípszó előtt a kiesést jelentő 11. helytől csak 2 pontra lévő Honvédot látta vendégül. 

A meccs végül 0-0-s döntetlennel zárult, ami igazából egyik csapatnak sem jó. A Diósgyőr immáron négy bajnoki óta nem tudott diadalmaskodni, míg a Honvéd valamelyest javítani tudott a Kisvárda elleni fájó vereséget követően.

A 91. percben egyébként a kispesti kapuba került a labda, de a játékvezető nem adta meg a gólt. 

Zoran Zekic és Horváth Ferenc is ezer fokon égett ezen az összecsapáson (bár tőlük ez egyáltalán nem szokatlan). Érdekesség, hogy mindkét mesternek sárgát adott a játékvezető reklamálás miatt. 

A MÉRKŐZÉS KULCSMOMENTUMA: A MEG NEM ADOTT GÓL

A ráadásban Marin bevette a kispesti kaput, de Bogár Gergő játékvezető nem adta meg gólt. A visszajátszás alapján nem igazán lehetett látni, hogy miért született ez a döntés...

A MÉRKŐZÉS FŐSZEREPLŐJE: MARKO MALENICA

Ahogy telt az idő, egyre veszélyesebbé vált a Honvéd, de Malenica a hárításaival stabilitást adott a Diósgyőrnek. Gazdag próbálkozásánál például hatalmasat védett a 86. percben. 

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

Három hét szünet lesz a bajnokságban, ezt követően a Diósgyőr a Zalaegerszeg otthonában fog vizitálni, míg a Honvédra az Újpest elleni rangadó vár. 

JEGYZŐKÖNYV:

Diósgyőri VTK-Budapest Honvéd 0-0
Miskolc, zárt kapus, v.:
Bogár
sárga lap: Suljic (32.), Márkvárt (71.), Zivulic (76.), Marin (77.), illetve Hidi (72.), Tamás K. (77.), Mezgrani (86.)
Diósgyőri VTK: Malenica - Grgic, Milovic, Hegedűs J. (Karan, 79.), Marin - Márkvárt, Augusto Max, Grozav (Vanecek, a szünetben) - Roshi (Ivanovski, a szünetben), Drazic, Suljic (Zivulic, a szünetben)
Budapest Honvéd: Tujvel - Mezgrani, Batik, Lovric, Tamás K. - Nagy G. (Kamber, 92.), Hidi, Zsótér (Szendrei, 54.) - Nagy D. (Gale, 88.), Gazdag, Balogh N.

TABELLA A LINKRE KATTINTVA ÉRHETŐ EL!

FRISSÍTÉS:

22.24:

Büszke Boris, csalódott Zekic, Horváth félelme - edzői reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink