DVTK: három korábbi vezetőedző "igazolt" Feczkó mellé

A tréner maga mutatta be új kollégáit.

Forrás: dvtk.eu

Hosszabb interjú jelent meg a DVTK honlapján Feczkó Tamással, a klub nemrégiben kinevezett vezetőedzőjével. A szakember a stábban történő változásokról is beszélt, három új kollégáját mutatta be.

"Diósgyőrben véleményem szerint remek szakemberek dolgoztak, a nagy része marad is a stábban. A másodedző posztja viszont bizalmi pozíció, ezért két új ember érkezett velem. Régóta ismerem őket, kiváló szakember mind a kettő, ezért már hónapokkal ezelőtt abban maradtunk, amennyiben új feladatot kapok, akkor ők lesznek a segítőim.


Pacsi Bálint a Szombathelyi Haladást vezetőedzőként irányította az élvonalban, korábban pedig az Illés Akadémia igazgatójaként dolgozott. Diósgyőrben az első csapat melletti napi teendőkön kívül a korosztályos csapatokkal, és legfőképpen a DVTK tartalékkal történő kapcsolattartás lesz a feladata. Miskei Attila az NB II.-ben több klubban is megmutatta vezetőedzőként a képességeit, a közös munka során az edzések tervezésén és megtartásán túl a technikai feladatot ellátó munktársakkal tartja a kapcsolatot. És egy régi ismerőst is meggyőztem arról, hogy csatlakozzon a stábhoz: Pajkos János az ellenfelek feltérképezését kapta feladatul.

 

Őt nem kell senkinek bemutatni különösen nem Diósgyőrben, ahol háromszor is irányította a csapatot. A nevében is mondhatom, hogy a szíve csücske a DVTK, gondolkodás nélkül igent mondott a felkérésre. Balmazújvárosban nagyon jól működött a munkakapcsolatunk, sportigazgatóként ő hívott benntartani a csapatot, elmondhatom, hogy Benczés Miklóshoz és Vitelki Zoltánhoz hasonlóan engem is ő indított el az edzői pályán" - fogalmazott.

Nem csak az első csapatot érintette az edzőváltás, hanem a tartalékcsapatot is, hisz Vég Csongornak mostantól csak a saját csapatára kell koncentrálnia.

"A DVTK vezetőedzőjeként törődnöm kell a második csapattal is, Vég Csongorral az elmúlt másfél hétben megtaláltuk a közös hangot, biztos vagyok benne, hogy a jövőben is jól fogunk együtt dolgozni. Mi sem bizonyítja jobban, hogy múlt vasárnap többen is visszajátszottak, és ezúton is gratulálok az első győzelemhez! Véleményem szerint az a legfontosabb, hogy lehetőség szerint hétvégente tétmérkőzést játsszon mindenki. Ha az élvonalban nincsen meg a kellő játékperc, akkor az NB III.-ban, mert az is jobb, mint bármely edzés" - mondta Feczkó.

Legfrissebb híreink