DVTK-Fradi: Feczkó vs. Rebrov - reakciók

Nem csak a meccset értékelte a két szakvezető.

Forrás: Farkas Zsolt/nb1.hu

A 2019-es év utolsó NB I-es mérkőzésén a DVTK otthonában tudott nyerni a Ferencváros, Zubkov szabadrúgásból talált be a miskolciak kapujába úgy, hogy a hazaiak kapusa, Danilovics alaposan benne volt.

A mérkőzés után a két gárda szakvezetője értékelte a látottakat a miskolciak honlapjának a tájékoztatása szerint:

CR7 által feltalált góllal nyert a Fradi Diósgyőrben - videók - NB1.hu

 

Feczkó Tamás: (DVTK): „Először is szeretném megköszönni a szurkolóknak azt a fantasztikus hangulatot, amit ma a stadionba varázsoltak! Csalódott vagyok, hogy pont nélkül maradtunk, és hogy minden bizonnyal a szurkolók is csalódottan indultak haza. Az első félidei játékunk sajnos kritikán aluli volt, a gyorsan bekapott gólt rányomta a bélyegét az egész játékrészre. Az FTC nagyon jól támadott le, ránk erőltette az akaratát, nem találtuk a passzsávokat, kevés labdát birtokoltunk főleg a támadó harmadban, egyszer lőttünk kapura, mondjuk ott Dibusz Dénes bravúrt mutatott be. Ennél sokkal-sokkal több kell. A szünetben rendeztük a sorokat, átbeszéltük a héten gyakorlatokat, miben kell taktikailag fejlődni. Ekkor olyan teljesítményt nyújtottunk, amit tovább lehet, tovább kell vinni, de hiába szereztük vissza az ellenfél kapujától 30-35 méterre a labdát, a kulcspasszok nem sikerültek, valódi ziccert nem tudtunk kialakítani. A második félidei játékunk alapján rászolgáltunk volna az egy pontra, azonban nem sikerült, mert nem tudtunk gólt szerezni. Egy utolsó helyezett csapatot vettem át az ősz elején. Nagyon jó emberekkel dolgozom együtt, akik élnek-halnak a csapatért, és az a céljuk, hogy minél eredményesebbek legyünk. Az utóbbi időszakban néha a játékunkkal, máskor a szívünkkel, lelkünkkel nyertünk mérkőzéseket. Sokat fejlődtünk, de még van hová javulni, körülbelül az út közepén járunk. Nagyon pozitív, hogy nem telelünk kiesőhelyen, egy pontra állunk a 7. helytől. Számunkra az a legfontosabb, hogy stabil középcsapatnak tapsolhassanak a szurkolók, és élmény legyen kijárni a meccsekre. Ennek megvalósításáért kell még többet dolgozni. Tavasszal nagyon nehéz dolgunk lesz, mert kiélezett a bajnokság. Az 5. helytől mindenkinek hátrafelé is kell nézegetni, mert bárki meg tud verni mindenkit. Nüanszok döntenek, próbálunk ebből mi sikeresen kikerülni. A szurkolóknak kellemes ünnepeket, magunknak pedig minél több győztes mérkőzést kívánok az új esztendőben!”

Ütközés a levegőben: vér is folyt a DVTK-Fradin - videó - NB1.hu

 

Szerhij Rebrov (FTC): „Minden mérkőzés kemény, mikor három hónapon keresztül heti két meccset játszik egy csapat. Az első félidőben frissek voltunk, többet birtokoltuk a labdát, kontrolláltuk a mérkőzést. A szünet után látszott a fáradtság, ezért kellett menet közben változtatni néhányat. Nagyon kemény szezonon vagyunk túl, köszönetet szeretnék mondani a játékosoknak, rájuk fér a pihenés. Jól képviseltük Magyarországot az Európa-ligában, vezetjük a bajnokságot, nagyon jó teljesítményt nyújtottunk ősszel, de hátra van még a tavasz.”

Fradi: jönnek az argentinok? - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink