DVTK: Feczkó kitett 6 játékost, az RTL Klubról is ismert szakembert igazoltak

Pörgős szerda délelőtt Miskolcon.

Forrás:

Utolsó helyen áll 3 ponttal az elmúlt bajnokságokban is csak éppen hogy bennmaradt DVTK. A klubnál ennek megfelelően tovább folytatódnak az átszervezések. A minap kinevezett új vezetőedző Feczkó Tamás 6 játékost kitett az első csapat keretéből, de a klub új kommunikációs- és marketing igazgatót is kinevezett – erről az nb1.hu-nak küldött közleményben számolt be.

Íme, a DVTK mai bejelentései:

Kommunikációs szakemberrel is erősít a DVTK

Dr. Világi Péter személyében új kommunikációs- és marketing igazgatója lett a DVTK-nak. A 46 éves szakember Miskolcon született és a Miskolci Egyetem jogi karán szerzett diplomát 1998-ban.

Az egyetem elvégzése után több mint 10 évig rádiós- televíziós műsorvezetőként, sportriporterként dolgozott. Műsorvezetőként többek között a Petőfi Rádióban, a Danubius Rádióban, a Magyar Televíziónál, az RTL Klubnál és a Sportklub televíziós csatornánál találkozhattak vele a nézők. 2006-ban 17 labdarúgó világbajnoki mérkőzés kommentátora volt.

Az elmúlt években már kommunikációs és marketing vezetőként bizonyított, többek között az UEFA Európa Liga projektvezetője volt az RTL Magyarországnál, de ő irányította a 2018-as budapesti Birkózó-világbajnokság kommunikációját és ő volt az esemény sajtófőnöke is.

- Nagy örömmel térek haza szülővárosomba. Nagyszüleim a 9. utcában a régi DVTK stadion mellett laktak, gyerekkoromban nagyon sok időt töltöttem náluk, így mondhatni a stadion mellett nőttem fel. Édesapám és nagyapám már egészen kiskoromban elvitt a meccsekre és természetesen gyerekként én is futballistának készültem - mesélt mosolyogva miskolci múltjáról az új igazgató

- Három éve már folyamatos bepillantást nyerek a klub életébe, mert az én vezetésemmel készült idáig a Napos Oldal magazin, a DVTK hivatalos klubtelevíziója, amelynek már több mint 60 adását láthatták a DVTK szurkolói az M4 Sporton - tette hozzá a szakember.

- A DVTK ma már nem csak a legnépszerűbb, hanem a legnagyobb vidéki klub is, 16 szakosztállyal és több mint 2400 sportolóval, így kommunikációs és marketing feladat is van bőven. A szurkolók és a klubvezetés elvárásainak megfelelve szeretnék a DVTK család hasznos tagja lenni, tapasztalataimmal és kapcsolatrendszeremmel segíteni a klubot - fejezte be dr. Világi Péter.

Péter elődje, Dr. Balogh Sándor, a klub értékesítési vezetőjeként folytatja munkáját.

Feczkó Tamás szűkített a kereten

Hat labdarúgó került ki a DVTK labdarúgó csapatának NB I.-es keretéből. Feczkó Tamás, érkezését követően a keret minden tagjának megadta a lehetőséget a bizonyításra, majd kedden délután keretet szűkített.
Feczkó Tamás szűkített a kereten

A DVTK vezetőedzője úgy döntött, hogy Branko Mihajlović, Ismaïla Ousman, Martin Juhar, Yannick Ndzoumou, Óvári Zsolt és Ternován Patrik a szerdai naptól kizárólag a tartalék csapat edzéseit látogathatják.

Mivel jelenleg mindannyian a DVTK játékosai, amennyiben az NB III.-as csapat vezetőedzője úgy határoz, akár pályára is léphetnek.

 

FRISSÍTÉS:

19.20: Megvan a klub új sportigazgatója is. Részletek a linkre kattintva érhetőek el.

Legfrissebb híreink