DVTK: Elek és Koman is távozhat, sok a kérdőjel

Miskolc – Griffithsre nem számítanak, Novothny után az Újpest érdeklődik.

Forrás: minap.hu

Koman Vladimir, Elek Ákos és Georges Henri Griffiths is távozhat az NB I-ben szereplő Diósgyőrtől.

 

Az utolsó bajnokiján megsérült Elek a magyar válogatottal készül a jövő hónapban kezdődő Eb-re, és ha a keddi kerethirdetéskor is ott marad, és játéklehetőséget is kap majd a kontinensbajnokságon, kisebb csoda lenne, ha nem gyűjtene be valamelyik külföldi bajnokságban szereplő klubtól ajánlatot, és távozna nyugati irányba – számolt be a boon.hu.

 

Griffiths helyzete elég egyértelmű, kifelé áll a szekerének a rúdja, Egervári Sándor nem is nagyon játszatta tavasszal, és a szakvezetőnek már volt olyan nyilatkozata, amelyben érzékeltette, hogy nem is nagyon számol a légióssal.

 

Ami Komant illeti, a lap beszámolója szerint a középpályás az, aki kivásárlási ár nélkül állhat tovább, ha akar, mivel nem hivatalos információk szerint a nyáron lejár a szerződése a DVTK-nál. Meglepő nem lenne, ha nem távozna, mert másfél évet már rászánt arra, hogy formába lendüljön, és amikor ide jött, nem abban gondolkodott, hogy Miskolcon búcsúzik majd el az aktív játéktól.

 

Van három játékos, akiknek egyértelmű a helyzetük: Barczi Dávid, miután csütörtökön lepapírozta a búcsúját a DVTK-nál, péntektől már a Videoton FC játékosának vallhatja magát. Grumicsnak, akinek lejár a szerződése, nem kínált újabb kontraktust a DVTK, így mehet, ahová akar, míg Kovács Gábor visszatért Paksra.

 

Egerszegi Tamásnak és Novothny Somának lejár a szerződése a DVTK-val, előbbi maradására van nagyobb esély, ugyanis utóbbinak, a kölcsönadás után a Napolihoz kell visszatérnie, és sajtóhírek szerint ott már érdeklődött az Újpest, hogy mennyiért lehetne kivásárolni a támadót.

Legfrissebb híreink