DVTK: eldől az alapember sorsa

Tárgyalnak a szerződéséről.

Forrás: dvtk.eu

Nyáron lejár a szerződése a DVTK védőjének, Dusan Brkovic-nak. A hotsport.rs-nek elárulta a szerb játékos, hogyan haladnak a tárgyalások a klubjával.

 

DVTK: épülnek a pályák - drónvideó, képek - NB1.hu

 

 

Brkovic 2018 februárja óta tagja a Diósgyőrnek, alapembernek számít a csapatában. Ebben a szezonban 22 bajnokin lépett pályára, az összes alkalommal a kezdőcsapat tagjaként. A szerb utánpótlás-válogatott védő korábban 4 évet játszott a DVSC-ben a hotsport.rs-nek így nyilatkozott:

 

,,Itt már sikerült kialakítani magamról egy bizonyos képet, megmutattam, mire vagyok képes, ezért meg is kaptam az új ajánlatot. Jelenleg is tárgyalunk a szerződéshosszabbításról, már csak néhány apróbb részletben kell megegyezni. Meglátjuk, mi lesz a végleges döntés, de az is igaz, hogy más klubok is felvették már a kapcsolatot a menedzseremmel. Jelenleg itt azt beszélik, hogy május 23. és június 15. között kell folytatnunk a bajnokságot, ahol számunkra nyolc mérkőzés van hátra."

 

Magyarországon már több csapat elkezdett kis csoportokban edzeni, azonban a DVTK még nincs köztük. Jelenleg még otthoni edzés van előírva a diósgyőri labdarúgóknak, ám futásra a szabad levegőn is van lehetőség. Brokvic így folytatta a mondandóját a szerb oldalnak, szót ejtett a csapatáról, a bajnokságról és a magyar válogatottról is:

,,A Ferencváros vezeti a tabellát és két meccsel kevesebbet is játszott mint a MOL Fehérvár FC, de a végkifejlet érdekes lesz. A két csapatnak szinte mindenhonnan vannak játékosai, de amióta a Fradinál Szergej Rebrov a vezetőedző, több ukrán is érkezett. Az élcsapatok fizetőképessége jó, bár más csapatok is lépkednek előre ebben a tekintetben. Az a csapat, amely nem tudja garantálni a költségvetését a teljes szezonra, nem kap licencet, néhány évvel ezelőtt három vagy négy csapatot is kizártak az élvonalból. Több mint 8 ezer szurkoló jár ki a meccseinkre az utóbbi időben, nagyszerű hangulatot teremtenek, minden nagyon jól működik. A magyar nemzeti csapat a Nemzetek Ligájának köszönhetően pótselejtezőt játszhat az Eb-részvételért, Bulgária vár rájuk ellenfélként. A magyaroknak nincsenek nagy sztárjaik, de kompakt, összeszedett csaptuk van."

Legfrissebb híreink