DVTK: elárulták, hogy dolgoznak otthon az edzők

Ilyen bajnoki folytatásra számít a sportigazgató.

Forrás:

Diósgyőrben sem állt meg teljesen az élet, annak ellenére, hogy a koronavírus-járvány miatt nincsenek közöz edzések és ugye mérkőzések sem.

A játékosok egyéni edzésterv alapján készülnek, de Benczés Miklós sportigazgató azt is elmondta a klubhonlapnak, hogy az edzői stáb tagjai sem csak tétlenkednek otthonaikban:

 

„A szakmai stáb sincs szabadságon, hanem otthonukban dolgoznak. Ebben a rendkívüli helyzetben sem unatkoznak, hanem mérkőzések és edzések hiányában több idő töltenek az elmúlt hónapok teljesítményének elemzésével. Feczkó Tamás iránymutatása alapján Varga Samu videoelemző meccsjelenteket válogat össze, ami alapján keresik azokat a taktikai megoldásokat, amelyek a jövőben is sikerre vezethetnek minket.”

 

Benczés arról is beszélt, hogy meglátása szerint milyen mederben folytatódhat majd tovább a 2019/2020-as bajnokság:

„Bízom benne, hogy bármikor is ér véget ez a rendkívüli helyzet, utána folytatni tudjuk a bajnokságot. Ha így történik, akkor arra kell felkészülnünk, hogy szerda-szombat ritmusban játsszuk a meccseket, és minimális nyári szünetet követően indul el a következő bajnoki idény. Azonban jelen állás szerint ez még messze van, most az egészségünk és szeretteink, különösen az idősek egészsége a legfontosabb, ezért azt kérem a szurkolóktól, aki teheti, maradjon otthon, csak a legszükségesebb esetben hagyja el azt.”

Az nb1.hu hozzáteszi, mindenki a bajnokság, a bajnokságok folytatásáról beszél, de közben egyébként nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a Magyar Kupa küzdelmei sem fejeződtek még be.

Legfrissebb híreink