DVTK-Budafok: a hit és a ráhangolódás

Kiesési rangadóval zárul a 18. forduló.

Forrás: Budafok/Facebook

Kiesési rangadóval zárul a 18. forduló az NB I-ben, Diósgyőrbe látogat a Budafok.

A jelentő változáson átesett DVTK eddig 13 pontot szerzett 17 meccs alatt. Az évet ugyan jól kezdték a diósgyőriek, azonban az előző fordulóban kikaptak a Pakstól. Zoran Zekić a meccs előtt elmondta, hogy szerinte nincs sok különbség a két csapat között, de nem szabad félniük:

,,Nagyon várjuk a mérkőzést, és felkészültünk rá. Tudjuk, hogy egy nagyon fontos mérkőzés vár ránk, ám hiába vagyunk nehéz helyzetben, nyugodtnak kell maradni, mert az idegeskedés nem segít, félelemmel tele pedig nem lehet játszani. Láttam a Budafok FTC elleni mérkőzését, és a pályán nem volt akkora különbség a két csapat között, mint amit az eredmény sugall. A siker érdekében hinni kell magunkban és a napról napra elvégzett munkában, majd a mérkőzéseken meg kell mutatni, mire vagyunk képesek."

A Budafok sem helyzete sem könnyű, csupán 3 ponttal gyűjtött több pontot, mint a DVTK. Az előző mérkőzésen meccset pótolt a Fradi ellen, amit 3-0-ra elveszített a csapat. A találkozó előtt Csizmadia Csaba a ráhangolódásról és a mérkőzés fontosságáról mesélt:

,,Az elmúlt napok a frissítésről, az alapvető taktikai feladatok gyakorlásáról és a mentális ráhangolódásról szóltak. Koncentráltan, jó ritmusban dolgoztak a srácok az utolsó edzésen is, felkészültünk a vasárnapi mérkőzésre. Mindannyian tudjuk, mennyire fontos találkozó következik. Motiváltak vagyunk és szeretnénk jó eredményt elérni a Diósgyőr ellen."

Legfrissebb híreink