DVTK: az egykori szövetségi kapitány is képbe került?

Új szelek fújnak a sereghajtónál.

Forrás:

Kedden megtörtént az első edzőváltás az NB I mostani idényében. A sereghajtó DVTK vezetősége megköszönte Fernando Fernández munkáját, a tréner mellett Tajti József sportigazgatótól is elbúcsúztak.

Állítólag a spanyol mester örökébe Feczkó Tamás léphet, aki legutóbb az MTK együttesét irányította. Feczkó eddigi legnagyobb edzői sikerét Balmazújvárosban érte el, a hajdúsági klubot az élvonalba juttatta. 

 

Az Észak-Magyarország értesülései szerint a Diósgyőrnél Feczkó mellett Pintér Attila neve is felmerült. A lap szerint Pintér fizetési igénye jóval magasabb volt, mint Feczkónak, így ez is szerepet játszott az elöljárók döntésében. 

Az nso.hu-nak nyilatkozott egyébként a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya, és azt mondta, hogy őt senki sem kereste meg Miskolcról.

"Amit ezzel kapcsolatban szeretnék elmondani: a DVTK nagy kihívás, és én sohasem riadtam vissza a kihívásoktól. Ez a klub, ez a fantasztikus közönség sokkal eredményesebb csapatot érdemel. Hozzá kell tennem, engem senki sem keresett a klubtól" - nyilatkozta Pintér.

Feczkó Tamás érkezését szerda délután jelenthetik be a piros-fehérek. 

Legfrissebb híreink